Mennyi ruhát adtok ebben az időben a kabát alá (4 és fél, valamint 1 éves gyerkőcnek)?
Figyelt kérdés
Én már elraktam a téli kabátot, annál egy kicsit vékonyabb bélelt kabátot adok a fiamra, de alulra nem tudom, hogy mit adjak, mert pl. tegnap egy trikó, egy póló anyagú hosszú ujjú, egy vékony pulcsi volt a nagy fiamon a kabát alatt, és itthon csavarni lehetett a vizet a ruhájából.2013. márc. 6. 13:03
1/1 anonim válasza:
Nálunk ma jóval hűvösebb van, mint tegnap volt :(
A lányom 4,5 éves, következőképpen vittem ma az oviba:
harisnya, bélelt farmer, trikó, póló, pólóanyagú hosszú ujjú, polárpulcsi, polárral bélelt széldzseki. Odabent harisnya+szoknyában lesz és rövid ujjúban, ha kimennek akkor meg eldönti, hogy a melegebb polárpulcsit húzza-e a kabát alá, vagy a bent lévő vékonyabb tartalékkardigánját, vagy semmitse... Tegnap póló+hosszú ujjú+kabát volt rajta, pulcsi nélkül. Ma fel fogja venni szerintem valamelyiket mert hűvösebb van jócskán. Mondjuk ő fázóska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!