Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ti szoktátok a...

Anyukák, ti szoktátok a fiatokat "szerelmemnek" szólítani?

Figyelt kérdés
2014. dec. 23. 22:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
* 8-as válaszolónak szólt természetesen :)
2014. dec. 23. 22:25
 12/25 anonim ***** válasza:
60%
Nem szoktam, nekem sem áll rá a szám. Imádom!!! :) :), de nem hívom szerelmemnek, mert nem a szerelmem, hanem a drága kicsi fiam.
2014. dec. 23. 22:25
 13/25 anonim ***** válasza:
Így éppenséggel nem szoktam... életem fénye, kicsi hercegem, szívem kicsi szottya - meg még vagy egy tucat módon szoktam becézni, de szerelmemnek nem, az valamiért nem áll a számra.
2014. dec. 23. 22:44
 14/25 anonim ***** válasza:
Két kisfiam van, de egyiküket sem hívom "szerelmemnek", hiszen, ahogyan azt már más is írta az apukájuk a szerelmem...persze ez nem azt jelenti, hogy ne imádnám őket :)
2014. dec. 23. 22:52
 15/25 anonim ***** válasza:
33%
Igen szokta, pedig én is roszzul voltam tőle, de kolleganőm állandóan így hívja a fiát és valahogy rámragadt.
2014. dec. 23. 23:11
 16/25 anonim ***** válasza:
24%
De tényleg a szerelmes rajongáshoz hasonlít leginkább az érzés,ennél találóbb nincs is,még ha kívülálló cikinek érzi is. Nekem kislányom van és szoktam így szólítani ,pedig nem volt a "becenevek listáján" :)
2014. dec. 23. 23:59
 17/25 anonim ***** válasza:
76%
NEM,inkáb aranyos kicsi fiamnak,kedves nagyfiu ,illetve okos nagyfiu.
2014. dec. 24. 06:20
 18/25 anonim ***** válasza:
24%

Azt nem tudom,hogy ebben a mi pontozandó válasz! Na mindegy!

Én szólítom a fiamat így, sőt néha még az apja is.

Nyilván ha már nagyon sarkítunk, hogy hát pedig ő nem a szerelmem,akkor ennyi erővel mondhatnám,hogy de nem is a Macikán, a Cuncimókusom stb.

2014. dec. 24. 06:40
 19/25 anonim ***** válasza:
48%

nekem a férjem az első ember az életemben. a gyermekem imádom, de egyszer kirepül majd - és bár akkor mindent megteszek majd érte - neki már a saját gyereke /párja lesz a mindene. a férjem viszont velem marad amíg él és én leszek az első neki.

ezért amikir azt mondon, szerelmem, az csak neki szól, ezt a jelzőt egyszerűen nem tudom másra használni, még akkor sem ha ő életem másik ertelme.

2014. dec. 24. 07:43
 20/25 anonim ***** válasza:
13%
Én a lányomat szoktam,teljesen természetesen jön a számra,hiszen imádom Őt:-)
2014. dec. 24. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!