Csak nekem furcsa, ha anyuka a babáját szerelmemnek szólítja?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 14:15
1/24 anonim válasza:
Kicsikincsem, Hercegnöm, Boglárka ezeket használom---szerelmem(amikor megszületett egy egész hónapig mondtam neki) de zen ne akadj fent:)
3/24 anonim válasza:
Én is úgy hívom a kisfiamat:)Vagyis szerelmesemnek:)
4/24 anonim válasza:
Én is szoktam szerelmet vallani a 10 hónapos Fiamnak :-)
5/24 anonim válasza:
Fura egy szokás két fiam van de nekem eszembe sem jutott.
6/24 anonim válasza:
Mi is hívjuk néha így a kislányunkat!Nyilván később nem fogjuk, de míg baba, miért ne.
7/24 anonim válasza:
Én a kislányomat minidg így hívom. Ez olyan érzés amit csak iránta és az apja iránt érzek. Mind a kettő a szerelme és mindkettő nélkül értelmetlen lenne az életem. Imádom és az a szó hogy ,,szeretlek" mintha nem lenne elég erős, hogy kifejezze ezt az érzést.
Sok ember van akit szeretek. De szerelmes csak kettőbe vagyok;)
8/24 anonim válasza:
Én is használom a Kis Szerelmem kifejezést. Ha egyszer olyan édes :-)
9/24 anonim válasza:
en is ugy hivom a kislanyomat:D anyira edes mikor megszoritja a nyakam es nyom az arcomra egy cuppanost:D h nem tom megallni h ne mondjam...
10/24 anonim válasza:
Mindenkinek más a furcsa. Nem szeretem a "beszéljünk ki más anyukákat mert valamit máshogy csinálnak, mint ÉÉÉÉN" típusú kérdéseket.
Ilyen dolgokkal nem tudom miért kell időt tölteni, hogy másokat is olvass, akik szidják az ilyen anyukákat. Engem nem zavar, egy édesanya bárhogy szólíthatja a gyerkőcét, ha szeretettel teszi. Kár, hogy ez a felfogás sokaknál nem divat, hanem inkább a hibát keresik másokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!