Csak nekem furcsa, ha anyuka a babáját szerelmemnek szólítja?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 14:15
11/24 anonim válasza:
Én a kislányomat hívom így: Anya pici szerelme! Igaz már nem olyan pici 2,5 éves :) Hidd el neked is a szerelmed lesz, ha lesz babád!
12/24 anonim válasza:
Szeintem ez később vissza is üthet, mert a gyerekek visszaemlékeznek ...épp olyan mint hogy a 2 szülő egymást anyának és apának szólitják, ami ismét tévedés és helytelen, mert a tudatalattiban a saját szüleink jútnak eszünkbe és ha gyakran van használatban, akkor a házastársi köteleségeink végzésében lehetnek problémák...ez bizonyított tény! Én tudok vagyis látok párhuzamot a 2 dolog közt. Most a gyereknek mondom "szerelmem" aztán az apjának...szerintem sántít, én nem tenném!
13/24 anonim válasza:
12. válaszolónak csak ennyit: rossz az, aki rosszra gondol....
14/24 anonim válasza:
Te nem vagy szerelmes a gyerekedbe kedves kérdező??? Nekem lányom van de valamikor mikor rá nézek a túl áradó érzelmektől nem jut más szó eszembe...! Én azt nem értem hogy miért kell egy tőled addig idegent (férfit) x idő múlva szerelmemnek szólítani! Az élet cserélte itt fel a szavakat! Mert a gyerek az igazi, egyetlen szerelem!
15/24 anonim válasza:
2 fiamnak van és mindkettőnek szoktam mondani, h SZEReLMEM!!! Mert olyat érzek irántuk, amit nem tudok szavakba önteni, nagyon nagyon imádom őket...szerintem ezzel semmi baj nincsen.
16/24 anonim válasza:
Igen, szólítóm így! És még rengeteg módon becézem, de szerintem szavakkal úgysem lehet kifejezni, amit egy anya érez a gyereke iránt. Az túlmutat mindenféle szerelmen, de ez mégis olyan megszólítás, amit nem mondunk akárkinek. És szerintem nem lesz fogalomzavarban ettől a gyerek!
17/24 anonim válasza:
Én inkább azon pillogok itt, ahogy olvasom a kérdést és a válaszokat, hogy mi a probléma azzal, hogy egy szülő a "szerelmének" szólítja a gyerekét.
Szerintem ez teljesen természetes. Én annyira imádom a Kisfiamat, hogy nemcsak szerelmemnek szólítom, de sokszor, amikor bújik hozzám és nyomja azt az édes pofiját az enyémhez, szó szerint közlöm vele, hogy "szerelmes vagyok beléd" :-) És azt hiszem, még ezzel sem fejezem ki eléggé, amit érzek Iránta, pedig az Apját is nagyon szeretem :-)
19/24 anonim válasza:
A kislányomat rendszeresen szerelmemnek hivom. Annyira imádom,hogy ez jut eszembe.
Szóval kérdező Neked furcsa csak, na meg még egy két embernek :)De engem nem zavar!
20/24 anonim válasza:
Én is azt mondom a fiamnak, hogy Kis Szerelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!