Megvegyem neki vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy 4 es fel eves kisfiam, karacsonyra a tini nindzsa teknocos autot kert ami, kb 12 ezer forint. Evkozben rendszeresen kap kisautokat, jatekot, kindertojas...stb... A ferjemmel megbeszeltuk, h nem kapja meg az autot, emrt egy drab muanyagert mindketten sajnaljuk ezt a penzt, a ferjem mar meg is vette neki a biciklit, ami majdnem ennyibe kerult, aminek ertelme is van.... es megis azon gondolkozm megvegyem-e neki, vagy ne, mert nagyon csalodott lesz, csak ezt kerte... de rengeteg penz egy kisautoert, ami ket nap mulva a sarokba lesz ledobalva a tobbi jatekkal...2014. dec. 23. 10:05
22/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! nem kapta meg, el sem jutottam a boltba... igazsag szerint ebben a honapban olyan sok volt a kiadasunk es kevesebb a bevetel, hogy nem birtam megvenni tobb okbol. Meg kapta a biciklit + azert kapott egy "Leonardot" , igazi :) , kardokkal, ez is ohaj volt a csak nem ez volt az elso helyen... azert elotte felkeszitettem, hogy a Jezuskanak most nincs sok penze... tudom azt irtam nem gond anyagilag, de nioncs fix bevetelunk es bizonyos penzek enm jottek be+ volt fizetesnelkuli szabim ebben a honapban, epp a gyerek miatt. Szoval nem volt drama, nagyon orult a bringanak, 25. en nalunk ragyogo napsute volt es masfelorat tekert is, eleteben eloszor :) Koszi lanyok a hozzaszolast, Mindenkinek BUEK!
2014. dec. 29. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!