Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megvegyem neki vagy nem?

Megvegyem neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy 4 es fel eves kisfiam, karacsonyra a tini nindzsa teknocos autot kert ami, kb 12 ezer forint. Evkozben rendszeresen kap kisautokat, jatekot, kindertojas...stb... A ferjemmel megbeszeltuk, h nem kapja meg az autot, emrt egy drab muanyagert mindketten sajnaljuk ezt a penzt, a ferjem mar meg is vette neki a biciklit, ami majdnem ennyibe kerult, aminek ertelme is van.... es megis azon gondolkozm megvegyem-e neki, vagy ne, mert nagyon csalodott lesz, csak ezt kerte... de rengeteg penz egy kisautoert, ami ket nap mulva a sarokba lesz ledobalva a tobbi jatekkal...

2014. dec. 23. 10:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk egy véleményem. Én azt vettem volna, amit szeretne. Erről is szól a karácsonyi ajándék. A bicikli úgyis tavasszal kell. Én megvenném.
2014. dec. 23. 10:11
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Olyan biztos az hogy egy hét múlva a sarokba landol?

Gondolom még nem látta a biciklit, nem tudjátok elrakni azt mondjuk szülinapjáig, hogy akkor most nem kapja meg (ilyen időbe úgy se nagyon tudja még kihasználni), és akkor most megkapná az autót?

6 éves a fiam, egy bizonyos legót kért. Biztos vagyok benne ha nem azt kapná akkor még szilveszterkor is sírna, és nagyon csalódott lenne.

Én a helyedbe ha megtehetitek megvenném azt amit kért.

2014. dec. 23. 10:15
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is megvenném neki. Az én fiam is tini nindzsa teknőcöt kért, egy még hiányzik a gyűjteményéből és hozzá motort. Megkapja, pedig neki is van rengeteg játéka, de nem akarom a csalódottságot látni az arcán karácsonykor.
2014. dec. 23. 10:17
 4/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt mindenkinek!Nagyon csalodott lenne, ha nem kapna meg ... mindenki a kozvetlen kornyezetemben azt mondja, hogy orult vagyok ha megveszem neki, de egy belso hang meg nem hagy nyugodni...(nem lelkiismeretfurdalas, sokat foglalkozom vele, setalunk, jatszuk egyutt,beszelgetunk, o a legfontosabb)Nem allunk valami fenyesen anyagilag, de meg tudnam neki venni... Majd megirom mi lett. Kellemes Unnepeket!
2014. dec. 23. 10:32
 5/22 anonim ***** válasza:
26%
én is megvettem volna neki. ilyenkor körbenézek a kínain, mindent hamisítanak, tök olcsón lehet beszerezni ezeket a drága játékokat. persze olyan is, de arra jó, hogy kiderüljön, sarokba heverne-e a játék.
2014. dec. 23. 10:42
 6/22 anonim ***** válasza:
15%

12000-ért nem venném meg, a csalódottságát meg kiheveri.

Nem kell mindent a sgge alá tenni, mert kéri.

DE el kell neki magyarázni, hogy miért nem. Bár én alapból nem is hitegetném, hanem ott akkor megmondanám neki, hogy nem.

2014. dec. 23. 10:52
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Én megvenném neki, pontosabban azt vettem volna neki.
2014. dec. 23. 10:58
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

megvenném

ha hamar megunja, max eladod használtként neten

2014. dec. 23. 11:15
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg a férjeddel, és ha még nem késő és belefér a keretbe akkor vegyétek meg.

Karácsonykor én is mindig veszek valamit ami szerintem értelmes, de megkapja amit nagyon szeretne akkor is ha az nekem nem annyira tetszik. Egyszer van karácsony.

2014. dec. 23. 11:52
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is megvenném neki karácsonyra. Várni fogja, számít rá. Sajnos az idén a lányom is baromságokat kért, de megvettem neki. Van épp elég "okos" játéka, meg azokat még mindig tudtam venni a nagymamák részéről.

Ha nem veszitek meg neki feltétlenül készítsétek fel rá, hogy nem kap meg mindent, amit kért.

2014. dec. 23. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!