Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megvegyem neki vagy nem?

Megvegyem neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy 4 es fel eves kisfiam, karacsonyra a tini nindzsa teknocos autot kert ami, kb 12 ezer forint. Evkozben rendszeresen kap kisautokat, jatekot, kindertojas...stb... A ferjemmel megbeszeltuk, h nem kapja meg az autot, emrt egy drab muanyagert mindketten sajnaljuk ezt a penzt, a ferjem mar meg is vette neki a biciklit, ami majdnem ennyibe kerult, aminek ertelme is van.... es megis azon gondolkozm megvegyem-e neki, vagy ne, mert nagyon csalodott lesz, csak ezt kerte... de rengeteg penz egy kisautoert, ami ket nap mulva a sarokba lesz ledobalva a tobbi jatekkal...

2014. dec. 23. 10:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Azt venném, amit kért.
2014. dec. 23. 12:19
 12/22 anonim ***** válasza:

A bringát meg hozza a nyuszi. :)

(Tudom, húsvétkor nem szokás ajándékot venni, blabla...)

2014. dec. 23. 13:11
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt venném amit kért. Különböző személyek vagyunk, ő jobban tudja minek örülne. Ráadásul decemberben nem sok mindent tud kezdeni egy bicajjal. Ott ülne a fa alatt és nézné aztán meg betoljátok a garázsba tavaszig.
2014. dec. 23. 13:33
 14/22 A kérdező kommentje:
Munka utan rohanok a jatekboltba, ha megtalalom a kisautot, akkor lesz, ha nem akkor szepen elmagayrazom neki, hogy nem talalta a Jezuska... Egy gyerekem van, egeszseges, nem gyogyszerre koltjuk a penzt...nekem meg egy parfummel kevesebb, na bumm. Mindenkinek ment a zoldkez tolem!
2014. dec. 23. 14:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt vettem volna neki, nem a biciklit. Most úgysem tudja használni, 3-4 hónapig egy biciklit fog nézegetni?

Nekem is 4,5 éves a gyerekem, igaz lány, de nem tudnám nézni, hogy mikor megkaphatta volna a játékot amit szeretne, mégsem kapja. Beszéljétek meg a férjeddel a biciklit meg tegyétek félre szülinapra vagy más ünnepre.

2014. dec. 23. 14:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha pont ugyan azt nem találod, valami hasonlónak is biztos örülne, Sok féle ilyen tini nindzsás van.

Negyed annyira nem lesz olyan csalódott mint ha egyáltalán nem kapna olyat/olyasmit mint amit kért.

Az én fiam Lego Batmant kért, már 2 hónapja azzal kelünk, azzal fekszünk hogy mikor lesz már karácsony.

A lego batman film hatására kérte ezt amiben fekete a figura. Nézegettem a készleteket, az a készlet amibe fekete a batman közel 50ezer, nem telik rá. Van készlet jóval olcsóbban de abba kék ruhás a batman. Együtt a fiammal is néztük a készleteket, és elsőre a kék rucis nagyon nem tetszett neki, de végül csak eltudtam neki magyarázni hogy a Jézuskának a fekete ruhásra nincs pénze, és annyiból amibe az kerül annyi csokit tudna hozni még a kék mellé a Jézuska hogy a szobájába se férne be. Elfogadta, most már jó a kék is, nagyn várja. Mindegy csak batman legyen és lego. :)

2014. dec. 23. 15:47
 17/22 A kérdező kommentje:
Koszi az otletet 16-os :) ha nem lesz a kamion , akkor kap mast, hasonlot, remelehetoen olcsobbat! (kulonben nem a penzt sajnalom, ketszer ennyiert is vennek neki ajandekot...csak sejtem mi lesz a sorsa...)
2014. dec. 23. 15:54
 18/22 anonim ***** válasza:

Általában azért amit a Jézuskától kérnek, és nem légből kapott azok nem landolnak a sarokba. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

Az én fiam is az ilyen év közben csak úgy megláttam/meglátta dolgokat hamar elrakja a szekrény mélyére, max 2 napig tart a varázsa.

Viszont amiket szülinapjára vagy karácsonyra kér azokkal folyamatosan játszik, ezek általában mind a kedvenc mese hőseihez kapcsolódó dolgok.

2014. dec. 23. 17:55
 19/22 anonim ***** válasza:

En is megvennem neki. Egyszer egy evben, vagy ketszer (a szulinapjan is) igenis a kivansagat teljesitenem. Ki fogja, ha en nem? Ev kozben megkap olyan dolgokat, amiket en latok jonak, hasznosnak, fejleszto jellegunek. En nem abranditanam ki ezekbol a tundermesekbol mar ilyen kicsi korban. Persze esszeru hatarok kozott, de azt irtad, dupla ennyiert is beleferne valami, akkor pedig vekkep nem ertem, hogy ha megtehetitek (akarmilyen hulyesegnek is latszik, megis szive ugye, valamiert o megszerette azt a jatekot, mert gyermek, es nem az ar ertek aranyt nezi) hogy miert fosztanatok meg attol az oromtol, amit akkor erez majd, ha kibontja almai autojat.

Remelem talalsz olyan autot neki! Boldog Unnepeket!

2014. dec. 23. 20:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Sikerült beszerezni?
2014. dec. 25. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!