Megvegyem neki vagy nem?
A bringát meg hozza a nyuszi. :)
(Tudom, húsvétkor nem szokás ajándékot venni, blabla...)
Azt vettem volna neki, nem a biciklit. Most úgysem tudja használni, 3-4 hónapig egy biciklit fog nézegetni?
Nekem is 4,5 éves a gyerekem, igaz lány, de nem tudnám nézni, hogy mikor megkaphatta volna a játékot amit szeretne, mégsem kapja. Beszéljétek meg a férjeddel a biciklit meg tegyétek félre szülinapra vagy más ünnepre.
Ha pont ugyan azt nem találod, valami hasonlónak is biztos örülne, Sok féle ilyen tini nindzsás van.
Negyed annyira nem lesz olyan csalódott mint ha egyáltalán nem kapna olyat/olyasmit mint amit kért.
Az én fiam Lego Batmant kért, már 2 hónapja azzal kelünk, azzal fekszünk hogy mikor lesz már karácsony.
A lego batman film hatására kérte ezt amiben fekete a figura. Nézegettem a készleteket, az a készlet amibe fekete a batman közel 50ezer, nem telik rá. Van készlet jóval olcsóbban de abba kék ruhás a batman. Együtt a fiammal is néztük a készleteket, és elsőre a kék rucis nagyon nem tetszett neki, de végül csak eltudtam neki magyarázni hogy a Jézuskának a fekete ruhásra nincs pénze, és annyiból amibe az kerül annyi csokit tudna hozni még a kék mellé a Jézuska hogy a szobájába se férne be. Elfogadta, most már jó a kék is, nagyn várja. Mindegy csak batman legyen és lego. :)
Általában azért amit a Jézuskától kérnek, és nem légből kapott azok nem landolnak a sarokba. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Az én fiam is az ilyen év közben csak úgy megláttam/meglátta dolgokat hamar elrakja a szekrény mélyére, max 2 napig tart a varázsa.
Viszont amiket szülinapjára vagy karácsonyra kér azokkal folyamatosan játszik, ezek általában mind a kedvenc mese hőseihez kapcsolódó dolgok.
En is megvennem neki. Egyszer egy evben, vagy ketszer (a szulinapjan is) igenis a kivansagat teljesitenem. Ki fogja, ha en nem? Ev kozben megkap olyan dolgokat, amiket en latok jonak, hasznosnak, fejleszto jellegunek. En nem abranditanam ki ezekbol a tundermesekbol mar ilyen kicsi korban. Persze esszeru hatarok kozott, de azt irtad, dupla ennyiert is beleferne valami, akkor pedig vekkep nem ertem, hogy ha megtehetitek (akarmilyen hulyesegnek is latszik, megis szive ugye, valamiert o megszerette azt a jatekot, mert gyermek, es nem az ar ertek aranyt nezi) hogy miert fosztanatok meg attol az oromtol, amit akkor erez majd, ha kibontja almai autojat.
Remelem talalsz olyan autot neki! Boldog Unnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!