Van itt olyan anyuka akinek gasztroenterológushoz kelett vinni a gyermekét kakilási gondok miatt?
Egy időben iszonyú nehezen kakilt. Épp gyerek-gasztroenterológus mellett dolgoztam, így megkérdeztem róla. Megkérdezte miket eszik, iszik-e eleget, és fejlődik-e rendesen. Az evéssel volt gond, nagyon nagyon kevés volt a rost, rengeteget szenvedtünk vele, de helyrejött, szervi baja nem volt.
Titeket is megkérdeznek, ha olyan a probléma akkor jönnek a vizsgálatok. Mi a gond? Nem tud kakilni, vagy túl nagy tömegű? Nyálkás? Véres? Így nem tudom mire is vagy kíváncsi, de szívesen segítek ha írsz konkrétumot.
Mennyi idos?
Zoldsegeket eszik? Gyumolcsot hamozva adod? Teljes kiorlesu gabonat eszik minden nap? (Teljes kiorlesu kenyer v.zabpehely v.barna rizs telj.kiorlesu griz...stb)
Nekünk segített még (tudom, hogy hülyén hangzik), de programot csináltunk a kakilásból. Mindig fürdés előtt leültettük, beszéltünk hozzá, nyögtünk vele, ő meg nevetett, vörösödött, kakilt.
Illetve az elején a fenyegetés is fontos tényező volt. Ő egy hétig is tartogatta, és tartogatta volna tovább is. Mikor eltelt az idő kúpot kapott amit rettenetesen utált, pláne, hogy tudta, mi következik utána. Hogy jön a kaka és fájni fog. (annyira sajnáltam) Aztán ahogy rendszereztük megszokta lassan. Ennek már lassan 3 éve és minden fürdés előtt önállóan wc-re megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!