Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adott valaki már ilyen cseppet...

Adott valaki már ilyen cseppet a gyermekének mandula problémákra? Kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés

[link]

orrmandulával küzdünk, nekünk arra ajánlották

2014. dec. 18. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi használtuk. Elodázta kicsit a műtétet. Egyébként jó. Nálunk tavaly ősszel kezdődtek a problémák, amikor elkezdte az ovit. Állandó savós fülgyulladás, horkolás, nem tudott aludni, stb. Januárban kezdtük el, el a Lymhomyosot cseppet, és nyárig nem volt gond. Szeptemberben végül megműtötték a lányomat, akkor derült ki, hogy extrém nagy volt az orrmandulája.
2014. dec. 18. 20:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez homeopátiás csepp. Ugye, a homeopátia segíthet, de sokáig kell szedni.

Az én fiamank kivették idén májusban az orrmanduláját, akkor ezt a cseppet nem vettük. Rövid távon a műtét segít, ha nincs túl nagy gond, akkor próbáld ki.

Most novemberben a háziorvos felírta a fiamnak túl nagy garamandula miatt, illetve duzzadt nyirokcsomó miatt. Mikor a gégészünknek mondtam, csak mosolygott. Végül múlt héten kisebbítették a fiam garatmanduláját, sürgős volt mert összeértek és gátolta a légzést. Tehát, nekünk gyors megoldás kellett, de egy 30 ml-s üveg elfogyott, de nem sokat segített, pedig minden szabályt betartottam. Eredetileg nagy 100 ml-s üveggel kell beszedni, hogy legyen hatása, a háziorvosunk szerint.

2014. dec. 18. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!