Kisgyerekes anyukák, hogyan készültök fel az ünnepekre, ha ott van veletek az óvodáskorú kisgyereketek?
Figyelt kérdés
Ma és holnap szabit vettem ki,hogy elkezdjek felkészülni az ünnepekre.Takarítás,ajándékok becsomizása,süti sütés,előkészületek stb.Ezt olyan szépen elterveztem,de szokták mondani EMBER TERVEZ ISTEN VÉGEZ.Ugyanis ma reggel hívtak az oviból,hogy csőtörés miatt ma és holnap az ovi zárva lesz.Most itt ülök a káosz közepén és semmire nem haladok.A gyerekem itt sír,mert nem érek rá foglalkozni vele.Tépem a hajamat már!2014. dec. 18. 16:11
11/13 anonim válasza:
Hát ez fura, hogy ennyire nem tudja magát elfoglalni egy ovis gyerek. Amúgy én azt csinálnám, hogy kijátszottam volna vele magam, de úgy hogy akkor 1-1,5 órán keresztül csak rá figyelek teljes mértékben és utána közlöm vele, hogy most anyának dolga van, nézheti ahogy főzök / takarítok vagy segíthet, vagy beteszek neki egy dvd-t. Nekem ebből sosem volt gondom, 3,5 éves a kislányom.
12/13 anonim válasza:
és még egy dolog kérdező tiszta lakás ,sok süti ,mit sem ér ha te rossz kedvő ,fáradt leszel 24.én gyereknek csak az marad meg ,én gyereként pont ezért utáltam a karácsonyt ,és minden nagyobb ünepet,mert a külsüség volt fontos anyukámnak ,tiszta lakás,sok étel ,emiatt mindig veszekedett ,idegeskedett,velünk karácsony előtt pedig senki nem jött hozánk .
13/13 A kérdező kommentje:
Mézeskalács jó buli volt, és a diótörés is nagyon érdekes móka. A zserbó ki lett díszítve színes cukorkákkal. Haladunk, ahogy lehet, de kedden jön át a barátnőm gyereke is, mert megkértek vigyázzak rá is. :-D Köszi a sok tanácsot!
2014. dec. 22. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!