3 évesnek autópályás szőnyeget hol érdemes venni?
Tudom több helyen kapni ikea és társai, de érdekelne, hogy a gyerekek szeretik, ha az egész szobát beborítja, vagy elég egy kisebb méretű ami az ikeában van? Mi a tapasztalat?
Illetve hol vettétek ha esetleg másmilyet használtok?
nekem a kisfiam 4,5 éves, ilyen kb. 70/80*120/130 cm körüli szőnyegünk van. Nem az egész szobáját borítja be, nem is a szobájában van, hanem a nappali egy részében, ahol szeret játszani.
Ennyi szerintem pont elég is- nagyon ritkán láttam, hogy pont az autóutakon tologatta volna a kisautóit, arra vannak az autópályák, vonatsínek, garázs, bármi.
A miénket egyébként a Lidl-ben vettem kb. 1,5-2 éve, a mai napig olyan, mintha új lenne, rendszeresen elviszem szőnyegtiszítóba. Ugyanilyeneket láttam szőnyeges boltokban (pl. diego)- a mindőségük kisit jobb, mint az ikeásé- az nekem olyan nagyon alap padlószőnyeges jellegű, "térdkoptatós", de persze az is jó lehet.
Árban sem vészes, villámgyorsan fel lehet szedni, tekerni takarításkor.
Mi az ikeában vettünk és nagyon bejött. Ez az :
Én is attól tartok, hogy úgysem az a pálya lenne az autópálya, úgyis épít valamit, meg ha a fa vonattal játszik akkor lehet zavaró az a sok út, így lehet elég is egy kisebb méret.
Tetszik amiket belinkeltetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!