3 éveseknek érdemes még Duplot venni?
Mega bloks van.
Ha igen, milyet? Lánynak és fiúnak is. (Ikrek)
Erre gondoltam : [link]
Csak érdemes szétnézni az árak miatt, mert ezt pl a Régió játékboltban 5000 körül láttam.
Persze, hogy érdemes.
4,5 éves kisfiú anyukája vagyok és azt láttam az én fiamnál is és a környezetemben lévő többi kicsinél is, hogy nagyon szeretik, akár a kislányok, akár a kisfiúk.
2-5/6 éves korig ajánlják a duplot, épp jó korban vagytok hozzá, még évekig tudja használni.
Amit mindenképpen érdemes venni:
- egy nagy alaplapot (azt a nagy zöldet), mert ugye kell tér az építéshez
- egy nagy doboz mindenféle kockát, mert kellenek az alapok
- ez után lehet pár kisebb tematikus szett (hogy legyenek állatok, emberkék, kisautó stb.- de ebből tényleg elég 1-1 és a kisebbek)
Nálunk a kisfiam 2 éves volt, amikor kapott egy nagy alaplapot, egy állatkerti szettet és egy papírdobozos sokdarabos kockaszettet.
Később kapott még bevásárlós szettet, egy másik állatkerteset (állatgondozás, állatetetés), illetve munkagépeset, szafari autósat.
A mai napig szeret velük játszani, már elmesélget hozzá történeteket (két napja épít egy láthatatlan krokodilnak házikót, amit nem szabad nap végén összepakolni :)
Egyébként azt tudod ugye, hogy a megablocks összeépíthető a legoval? Teljesen kompatibilisek!
Mi nagyon szeretjük a megablocks elemeket is, sokkal jobb figurák vannak benne, nagyon hasznos lehet, ha a gyerekek szeretik a vonatokat-építkezéseket is a Thomasos nagyobb szett (egy tárolóláda, ami megfordítható, vannak benne sínek, tartóelemek is).
A régió játékboltoknak tényleg nagyon jó árai vannak, illetve ilyenkor év végén a Müller Drogériában is nagyon jó játékakciók vannak, meg az Auchanban is időnként érdemes dobozos, alapszettes, kockás legót venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!