Mennyi idős gyermeknek érdemes már fa vonat szettet venni?
Megírnátok, hogy milyet vettetek?
Előre is köszi a válaszokat.
A fiam az első szülinapjára kapott. Ikeásat vettünk, amit később lehet bővíteni pl a Tescossal is.
Ő 1 évesen már aktívan játszott vele. Azóta nagyon sok kiegészítőt kapott már, hidakat, alagutat, felüljárót, állatokat, növényeket és a mai napig felépítjük és játszunk vele. 4 éves most.
Enyem ket eves kora ota szereti, Tescoban vettuk az elso keszletet, azota van millio, foleg hasznaltan vettem.
Most hat eves, a Mikulas sineket hoz, majd a Jezuska is kiegeszitoket, vonatmosot, egy forditot, es egy spiralforma alaku hidrendszert.
Köszi, hogy ilyen gyorsan írtatok is:)
Az én kisfiam decemberben lesz másfél éves, karácsonyi ajándéknak gondoltam.
A tescoban lesz holnaptól 4590 Ft-ért egy 60 db-os szett. Szerintetek érdemes megvenni?
19 hónaposan kapta a nagyobbik fiam és ugyanazt amit te is írsz(tescos 60 db-os)
Én annak idején utánna olvastam zeek mind kompatibilisek az Echornal,Brioval,Ikeás favonatokkal,sínekkel tehát késsőbb is tudod bővíteni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!