Karácsonyi ajándékötletek 3,5 évesnek?
Nem nagyon tudom mit vegyek még a fiamnak.
Amit tudunk kap egy játékkonyhát, egy percy expresz páját, egy "garázs" (ilyen 4 emeletes autós izé, egy új kanapét a szobájába. De több ötletem egyszerűen nincs :(
Ezeket a rokonoktól kapja?
Ez elég "szép" ajándék szerintem.
Esetleg verdás társas, könyv, színező, golyópálya, társas bogyóbabóca, lottikarotti, gyurma.
Nem. Ezeket tőlünk, roknoktól nem tudom mit kap, nem sokat, mert én felszámoltam a testvéreimmel a kapcsolatom egy kivételével, így csaka nagyik vannak meg egy nagybácsi.
Társaszni nem tud még, ahoz pici.
Nálunk mikulásra kapott egy nagy szirénázó, meg vízsprecceilő tüzoltót.
De szeretném, ha örülne és nem egy két kis ajándékkal kiszúrni a szemét, de nem tudom mit kéne még.
Jézusom, most nézem, hogy a kérdésben sikerült a pálya szót j-vel írnom. bocsike.
Szia, az én lányom 4 éves lesz, de társasozni még ő sem tud. Próbáltuk, de csak sírás lesz belőle, mert mindig csak ő akar lépni...
Viszont egyre inkább kezd rajzolni, én ezt akarom elősegíteni valami ajándékkal, gondoltam a Crayola irka-firka szőnyegre, vagy állítható rajztáblára aminek egyik oldalára krétával, másik oldalára filctollal lehet rajzolni.
Mostanában nagyon érdeklik a kirakók, abból is mindenképp szeretnék venni. És lány létére(mert van fiútesó is) az építés, a szerelés, az autók. Láttam olyan műanyag darabokból összeszerelhető autót, helikoptert, amit nagy csavarok tartanak össze, van hozzá csavarhúzó meg kulcs is, ilyet is szeretnék, meg a Megabloks építőn is gondolkodom.
A fiamnak ilyen idős korában telitalálat volt a játéksátor és a mini trambulin, azóta is megvan.
Szóval én mindenképp nézek olyat is, amin kimozoghatja magát, meg olyat is, ami a kézügyességét és gondolkodását is fejleszti.
Remélem tudtam néhány ötlettel segíteni.
Szerintem sem rosszak, sőt :)
Ötletnek pl :
Valamilyen play doh gyurma, tapassz a csempére fürdőjáték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!