Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Karácsonyi ajándékötletek 3,5...

Karácsonyi ajándékötletek 3,5 évesnek?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudom mit vegyek még a fiamnak.

Amit tudunk kap egy játékkonyhát, egy percy expresz páját, egy "garázs" (ilyen 4 emeletes autós izé, egy új kanapét a szobájába. De több ötletem egyszerűen nincs :(

2014. dec. 5. 23:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Ezeket a rokonoktól kapja?

Ez elég "szép" ajándék szerintem.

Esetleg verdás társas, könyv, színező, golyópálya, társas bogyóbabóca, lottikarotti, gyurma.

2014. dec. 6. 07:19
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem. Ezeket tőlünk, roknoktól nem tudom mit kap, nem sokat, mert én felszámoltam a testvéreimmel a kapcsolatom egy kivételével, így csaka nagyik vannak meg egy nagybácsi.

Társaszni nem tud még, ahoz pici.

2014. dec. 6. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez bôven elèg ! Az èn 2,5 èvesem kap egy duplo tüzoltós jàtèkot ès egy nagy tûzoltóautot egy " Sam babàval ". A rokonoktól aprósàgokat kap , a nagyszülõktôl ruhàt.
2014. dec. 6. 11:25
 4/9 A kérdező kommentje:

Nálunk mikulásra kapott egy nagy szirénázó, meg vízsprecceilő tüzoltót.

De szeretném, ha örülne és nem egy két kis ajándékkal kiszúrni a szemét, de nem tudom mit kéne még.

Jézusom, most nézem, hogy a kérdésben sikerült a pálya szót j-vel írnom. bocsike.

2014. dec. 6. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy több kellene. De ha mégis szeretnél még ötletet, én is most néztem 3 éves lányomnak: trükkös teher, nézd meg a smart games játékokat, sok jó van közöttük szerintem,karácsonyig még ideér, mi a játékligetnél néztük.
2014. dec. 7. 09:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,ha tényleg nem számít a pénz láttam komplett játékcsomagot is a játékliget webshopban, kor szerint lebontva, volt 3 és 4 éveseknek való is, egy kis árengedménnyel, remélem segítettem.
2014. dec. 7. 10:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia, az én lányom 4 éves lesz, de társasozni még ő sem tud. Próbáltuk, de csak sírás lesz belőle, mert mindig csak ő akar lépni...

Viszont egyre inkább kezd rajzolni, én ezt akarom elősegíteni valami ajándékkal, gondoltam a Crayola irka-firka szőnyegre, vagy állítható rajztáblára aminek egyik oldalára krétával, másik oldalára filctollal lehet rajzolni.

Mostanában nagyon érdeklik a kirakók, abból is mindenképp szeretnék venni. És lány létére(mert van fiútesó is) az építés, a szerelés, az autók. Láttam olyan műanyag darabokból összeszerelhető autót, helikoptert, amit nagy csavarok tartanak össze, van hozzá csavarhúzó meg kulcs is, ilyet is szeretnék, meg a Megabloks építőn is gondolkodom.

A fiamnak ilyen idős korában telitalálat volt a játéksátor és a mini trambulin, azóta is megvan.

Szóval én mindenképp nézek olyat is, amin kimozoghatja magát, meg olyat is, ami a kézügyességét és gondolkodását is fejleszti.

Remélem tudtam néhány ötlettel segíteni.

2014. dec. 12. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sem rosszak, sőt :)

Ötletnek pl :

[link]

Valamilyen play doh gyurma, tapassz a csempére fürdőjáték

2014. dec. 12. 14:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Fiam nem tud és nem is szeret rajzolni. A trambulint imádná, de egy picike 71nmes lakásban lakunk egyenlőre így az nem fér el.
2014. dec. 12. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!