Apukámnak karácsonyi ajándékötletek? HELP! (Részletek lent)
Idén a szüleimnek tökéletes ajándékot szeretnék adni karácsonyra, ami anyukámnak nem is túl nehéz, hiszen én is lány vagyok, viszont apukám ajándékával meggyűlik a bajom. Ugyan van néhány ötletem, de mint említettem a tökéletesre törekszem, így elkél a segítség.
Nem akarom túl személytelen dologgal meglepni őt, így leírok pár talán fontos dolgot apumról:
- imád horgászni
- csilit termeszt
- szereti a retro dolgokat
- fiatalon rocker volt
- szereti a motorokat
Ezen kívül ami tippek szempontjából fontos lehet még:
18 éven alatti vagyok, így semmilyen alkoholt nem vehetek, ha a boltokat is figyelembe vesszük, akkor csakis budapesti üzletek jöhetnek szóba
Előre is minden választ hálásan köszönök! :)
Vegyél egy egyszerű úszót, és tedd egyedivé. Motor, csili, retro... Valami kreatív dísszel, festéssel, ami nem húzza le. A színekkel is elszállhatsz, ez egy olyan ritka férfi holmi, aminek nem pasis a színe a láthatóság végett.
Ha tetszik az ötlet, figyelj rá, hogy fenn maradjon a vízen, és jól látható maradjon az elkészülte után is, így használni is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!