Karácsonyi ajándékötletek?
Sütés-főzéshez tudok csak hozzászólni: aki süt és főz annak nem csak receptkönyvet lehet venni. :) Én például mindig vágytam sütikiszaggató formákra, 2000 ft volt Aldiban egy hatalmas készlet, azt hiszem 40 forma volt benne. Ehhez lehet nyomtatni egy linzer vagy mézeskalács receptet. :)
Van egyébként sok hasznos konyhai apróság, például szilikonos kenőecset (jobb a nagyszülők féle toll kenőecsetnél mert könnyebb tisztán tartani és tartósabb). Vehetsz szilikonos sütőformát is. :)
Kertészkedéshez pedig nagyon jó dolgokat árulnak minden áruház kertészeti részlegén, ott biztosan találsz valamit ami belefér a keretbe és hasznos is lenne. Láttam pl. süni alakú kerti szolárlámpát nemrég, az is 1000 ft körül volt.
hé, merre laksz? :)
szívesen segítek gasztroajándék-ügyileg, régebben én is mindig ezen vergődtem :D azóta kitanultam, de lány is vagyok, meg évekkel előnyben is járok :D
Nógrád megye
De kössz, annyira nem fontos, hogy ezzel kapcsolatos legyen, és már vannak ötleteim.
Azért jöszönöm, ilyet kevesen ajánlanának fel látatlanban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!