Te kérnél beutalót laborba? Vagy hova vinnéd? Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Annyira kínlódunk az evéssel 2 éves kislányommal, alig eszik valamit. A körme be van repedezve, rosszul is alszik. 8-án megyünk allergia vizsgálatra. Nem e lehet szerintetek vashiányos és azéert lenne étvágytalan? már minden megfordult a fejemben, fél év alatt 30dkg-ot hízott csak. Most leálltunk 2 hete a tejtermékekkel is, hátha allergiás rá mert ekcémás is lett, mondjuk az azóta teljesen el is múlt, de az étvágya nagyon nem változott semmit. Kap béres cseppet meg c vitamint az se segített eddig. Doki eddig aztmondta jól néz ki, ezzel nincs is baj mert tényleg nem sovány 11, 5 kiló, de meg kellene várni míg elkezd fogyni? Valakibnek volt hasonló problémája?2014. nov. 30. 09:39
1/4 anonim válasza:
Sajnos túl sokat nem tudok tanácsolni.Viszont azt tudom,hogy az orvosok sokszor felületesek.Gyerekkoromban engem is néha félrekezeltek.
Másik orvos is nézze meg,ha kell egy harmadik is.Több szem,többet lát.
Jobbulást!
2/4 anonim válasza:
egy vérvétel nem árt hogy megnézzék a vasat.
3/4 anonim válasza:
Lisztrézékenység? Vagy tejfehérje (nem laktóz).
De a vashiánytól - vagy egyéb felszívódási zavaroktól - is lehet sovány, meg étvágytalan.
Biztos, ami ziher kérnék beutalót a gasztróra is, hátha valami nem jól szívódik fel, meg glutént is nézetnék vérvételkor.
A béres csepp nekem sem soha, csak irtó hányingerem lett tőle, egy hónap után abba is hagytam.
Brokkoli, spenót, sóska, piros gyümik, máj, hús, hal - ezek vasasok. Hátha...
4/4 anonim válasza:
Én biztos kérnék beutalót. Az én fiamnak se volt étvágya, baromi rosszul evett. Júniusban voltunk vérvételen akkor minden oké volt. 1 hónapja történt ez, h a dokink nem hajlott afelé h elküldjön minket. Viszont egyszer pont helyettes doki volt, na ő egyből írta a beutalót. Ki is derült h vashiányos és hajlik a vérszegénység felé. A vasat már 3 hete szedi + folsavat, az étvágya is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!