Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Te kérnél beutalót laborba?...

Te kérnél beutalót laborba? Vagy hova vinnéd? Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Annyira kínlódunk az evéssel 2 éves kislányommal, alig eszik valamit. A körme be van repedezve, rosszul is alszik. 8-án megyünk allergia vizsgálatra. Nem e lehet szerintetek vashiányos és azéert lenne étvágytalan? már minden megfordult a fejemben, fél év alatt 30dkg-ot hízott csak. Most leálltunk 2 hete a tejtermékekkel is, hátha allergiás rá mert ekcémás is lett, mondjuk az azóta teljesen el is múlt, de az étvágya nagyon nem változott semmit. Kap béres cseppet meg c vitamint az se segített eddig. Doki eddig aztmondta jól néz ki, ezzel nincs is baj mert tényleg nem sovány 11, 5 kiló, de meg kellene várni míg elkezd fogyni? Valakibnek volt hasonló problémája?
2014. nov. 30. 09:39
 1/4 anonim válasza:

Sajnos túl sokat nem tudok tanácsolni.Viszont azt tudom,hogy az orvosok sokszor felületesek.Gyerekkoromban engem is néha félrekezeltek.

Másik orvos is nézze meg,ha kell egy harmadik is.Több szem,többet lát.

Jobbulást!

2014. nov. 30. 10:00
 2/4 anonim ***** válasza:
egy vérvétel nem árt hogy megnézzék a vasat.
2014. nov. 30. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Lisztrézékenység? Vagy tejfehérje (nem laktóz).

De a vashiánytól - vagy egyéb felszívódási zavaroktól - is lehet sovány, meg étvágytalan.

Biztos, ami ziher kérnék beutalót a gasztróra is, hátha valami nem jól szívódik fel, meg glutént is nézetnék vérvételkor.

A béres csepp nekem sem soha, csak irtó hányingerem lett tőle, egy hónap után abba is hagytam.

Brokkoli, spenót, sóska, piros gyümik, máj, hús, hal - ezek vasasok. Hátha...

2014. nov. 30. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Én biztos kérnék beutalót. Az én fiamnak se volt étvágya, baromi rosszul evett. Júniusban voltunk vérvételen akkor minden oké volt. 1 hónapja történt ez, h a dokink nem hajlott afelé h elküldjön minket. Viszont egyszer pont helyettes doki volt, na ő egyből írta a beutalót. Ki is derült h vashiányos és hajlik a vérszegénység felé. A vasat már 3 hete szedi + folsavat, az étvágya is jobb.
2014. dec. 1. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!