Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek problema, ha a...

Szerintetek problema, ha a gyerekeink egyutt, egy agyban alszanak?

Figyelt kérdés

Termeszetesen van kulon agyuk, de mindig atmasznak egymashoz. Eloszor kulon szobaba tettuk oket, de amint a kisagyrol lekerultek a racsok megindult a vandorlas egyik szobabol a masikba. Igy osszekoltoztettuk oket kozos szobaba. Azt hittuk megoldas lesz, de igy is 7bol 6 reggel 1 agyban talaljuk oket.

Arra gondoltam veszunk egy ugyan olyan agyat a kicsinek mint a nagye es osszetoljuk, igy kesobb ha mar nem igenylik az osszebujast kulon tudjuk tenni oket. Szerintetek igy is egeszsegtelen a testverek egyuttalvasa? 2 kislany 1.5 es 4 evesek

2014. nov. 20. 21:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Miért lenne egészségtelen? Nincs ezzel semmi baj, amikor idősebbek lesznek már nem fognak együtt aludni :)
2014. nov. 20. 21:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Itt rengetegszer olvastam, hogy egyaltalan nem jo, ha egyutt alszanak. Olyan edesen osszebujnak. A nagy mesel a kicsinek estimeset (az aznapi estimeset elmondja a sajat szavaival) es egymas kezet fogva alszanak el legtobbszor. Mindenkeppen veszek meg egy agyat, hogy kenyelmesebb legyen nekik.
2014. nov. 20. 21:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök aranyos hogy így együtt alszanak.:) Miért lenne egèszségtelen? Ha ilyen jól elvannak. Nekünk is a tesómmal összevolt tova az àgyunk és úgy aludtunk. Persze mikor màr nagyobbak lettünk akkor màr a külön kis "szférànkat" igènyeltük.
2014. nov. 20. 21:32
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekem csak egy kislányom van, így ilyen nézőpontból nem tudok véleményt alkotni, viszont ha visszaemlékszem a gyermekkoromra, mi is rengetegszer aludtunk egy ágyban a kishugommal, köztünk is hasonló a korkülönbség, mint a te lányaid közt. Valahogy jobb érzés volt együtt aludni, mint külön a saját ágyunkban. Aztán persze idővel leszoktunk róla.

Szerintem ez nem jelent problémát, később majd úgyis igényelni fogják a külön kis alvószférát.

2014. nov. 20. 21:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Lehet nem a legegészségesebb, de én nem szedném külön őket ha ez nekik így jó. Kamaszként már biztos nem fognak együtt aludni. Vagy 7-8 évesen messzebb rakjátok őket. 2 ágyat egymás mellé tolnék h kényelmesen mindeketten elférjenek és hagynám. Biztos mindketten így jobban alszanak :) milyen édesek lehetnek :)
2014. nov. 20. 21:50
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha nekik jó így, akkor hagyd.

Amúgy én teljesen együttalvás párti vagyok :)

2014. nov. 20. 22:10
 7/14 anonim ***** válasza:
Sokan meg fognak most botrankozni,de en 16,17 evesen is egyutt aludtam a fiu ocsemmrl,2 evvel fiatalabb. Ossze volt tolva 2 agy egymas melle. Kulon szobank volt,de en mindig feltem a sotetben is meg egyedul is,igy atjott. Nem,nem vagyunk betegek,sem aberraltak,nem volt es nincs semmifele ferde hajlamunk. Nekem mar ferjem,gyerekeim vannak,az ocsemnek is van normalis kapcsolata. Egyebkent mi annyira joban nem voltunk,nem voltunk tul jo testverek, erre spec. jo volt :D Mar megvolt a nagyobbik gyerekem,mikor anyukameknal aludtam szinten a tesommal,na akkor viszont utoljara,ejjel megolelt es a barstnoje nevet mondta almaban. :D Ott es akkor veget ert halotarsi viszonyunk :)
2014. nov. 20. 22:37
 8/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolso bocsi de ez nagyon vicces 😁
2014. nov. 20. 23:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Az enyémmeknek volt emeletes ágyuk, mégis ketten szorongtak alul vagy fent, mert együtt akartak aludni. Nem lehetett, de nem is akartam szétszedni őket. Este még sutyorognak, játszanak egy picit.

Most 10 a kicsi, 12 a nagy, még (már nem az emeletes ágy van nekik) egymás mellett alszanak, mostanában kezd igényük lenni arra, hogy lassan külön szobájuk legyen.

2014. nov. 20. 23:44
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát szerintem ez nagyon nem normális.
2014. nov. 20. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!