5 éves kisfiam egész nap beszél, nem hagyja abba egy pillanatra sem. Más is tapasztalt már ilyet?!
Egyik elsős ismerősöm is ilyen, de nem az a gáz, hogy beszél, hanem hadovál mindenféle hlyeségeket. Mi már elengedjük a fülünk mellett. Ha fontos dolgot mond, akkor szól előtte, amúgy meg süketeljen csak.
Mikor már nagyon kivagyunk - azért 3-4 óra után elszakad a cérna -, mesét kapcsolunk neki, az leköti, vagy beküldjük a szobájába játszani.
Az én 5,5 évesen is egész nap csacsog.
Ő is csak akkor van csendbe,ha mesét néz vagy alszik :)
Ráadásul a nap legnagyobb részében énekel hangosan vagy visítozik meg hasonlók.
Szerintem ez a korral jár.
Az oviba is 29 gyerek van és akkora a hangzavar,hogy én 10 percél többet nem is bírok reggel meg délután ott lenni mert megfájdul a fejem.Sajnos semmit nem érnek vele,hogy rájuk szólnak,hogy csend legyen 2 percel később már megint zaj van.
Nekem a fiam nagyon sokszor mondta,hogy nem tud aludni az oviba mert nagy zaj van,és mindig hangoskodnak a gyerekek.
Nekem is öt éves kisfiam van. Még ha egyedül játszik is, vagy kommentálja a dolgokat amiket tesz, vagy beszél a szereplők helyett is...
Amikor nem beszél egész nap, akkor már aggódom, mert másnapra általában lebetegszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!