Dackorszak, vagy elrontottam?
Figyelt kérdés
2 eves a fiam,es nagyon kezelhetetlen lett.Ha vmi nem tetszik,akkor nem azt mondja,h ne,hanem rögtön elfut,megsertösik es sir.nagyon zavar,mert kiszamithatatlanul jön,neha azon is megsertödik,amikor azt csinalom,amit mond.Annyira meg nem beszel jol,lehet felreertem,de megis.A masik,ami nagyon idegesitö,hogy rengetegszer mondja,hogy "Mami,ne","Papi,ne""Nagyi,ne",nem erthetünk a szekehez,nem jöhet be vki a szobaba,multkor azt akarta,h en gyalogoljak haza,es szalljak ki az autobol.Egyebkent eleg anyas,de most erre nagyon raszokott. Most mar mondjuk neki,de igen,nem igy müködnek a dolgok,de felek,h vmit szarul csinaltam,volt vkinek ilyen?#dackorszak #ketves
2014. nov. 26. 13:37
1/2 anonim válasza:
Az en gyerekem ugyanezt csinalja, pedig most 4 es fel eves... szeritnem dackorszak... nekem legalabb annyi elonyom van, hogy mar rendesen beszel e sprobalom ilyenkor velenyugodtan az o korahoz kepest kerdezni mi bantja, miert csinalja ez , hogyan segithenek, hogy ne duhongjon, de sokra meg nem jutottam. Ha viszont jobban belegondolok en sem vagyok egy nyugodt tipus sajnos, es sokat veszekedtem az apjaval , biztos innen jott.. probalok nyugodt maradni, de nem mindigg sikerul sajnos.
2/2 anonim válasza:
Azért remélem nem engedelmeskedsz a gyerekednek:)
Mert ha kétszer-háromszor megteszed neki amit aar azt fogja hinni hogy ez így megy. lehet hogy én lennék túl türelmetlen de én kitalálnék valami "kegyetlennek tűnő"(nyilván nem megverésre gondolok , inkább büntetésre amiből megtanulja)valamit. Azért tanulja meg hol a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!