Mindenki azt irja itt a gyakorin hogy a dackorszak olyan borzaszto hogy majdnem beleöszültek, leirnatok nekem hogy mi ilyen szörnyü ebben a korszakban? Kivancsi vagyok mire szamithatok
Figyi Kérdező!
nem biztos,hogy azért úgy kell félni attól a dackorszaktól mint a tűztől!
Több gyerekpszihológus állítja az a jó ha keresztülmegy rajta a gyerek!
megtudja hol vannak a határok,feljödik az éntudata,tudja az akaratát érvényesíteni,meg tanulni neki lemondani,alkalmazkodni stb stb...gondolod ezekre a tulajdonságokra nem lesz szüksége az életben???
Én személy szerint nem szeretnék olyan gyereket aki el van a sarokba órákig vagy mindíg mindenre bológat ahogy aszülei kérik(nincs egyénisége,elképzelése stb)vagy akire akár egy hupilila sapkát is ráadhatnak akkor sem hisztizik!!Gondolod ez olyan jó???Na az ilyen gyerekekből lesz jó eséllyel nagyobb korukra befordult,depis vagy éppen kitörő,lázadó tini!!
Ha tudatosítod magadban,hogy az jó ha a dackorszakon átesik akkor már csak meg kell élni és nem túlélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!