Ha kihívom az ügyeletet tudnak segíteni? Mit tegyek?
Kislányom 2,5 éves (bölcsis), pénteken már nem vittem bölcsibe mert fájt a torka hajnalban, utána egyre náthásabb lett. Tegnap délután belázasodott, egész éjjel alig tudtam levinni a lázát 39 fokról, hűtőfürdő segített, de most délben megint belázasodott. Nurofent és Germicid C-t használunk. Éjjel hívtam az ügyeletet, azt mondta a hölgy, hogy a hűtőfürdőt javasolja, ha kijön a doki úgysem ad be neki semmit.
A gyerekorvoshoz csak holnap tudunk menni, de nagyon félek ettől a sok lázas állapottól. Reggel 2x hányt!
Most alszik, de még mindig melegnek érzem, mindjárt megmérem hónaljban, hogy mennyi!
Köszönöm az érdeklődést!
nem csoda, hogy a germiciddel nem értél sokat.
nem mondták, hogy a korának megfelelő lázcsillapító kell?
Köszönöm, h írtatok! Tegnap délután 38,4 majd 37,4 lett a Nurofen hatására, este kapott még Germicid C-t (erre azt mondta az ügyeletes, h a legjobb). Egész éjjel hideg volt a homloka, állandóan keltem hozzá, még mindig alszik!
Ma megnézetjük a gyerekorvossal, megkérdezzük mikor mehet bölcsibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!