Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha kihívom az ügyeletet...

Ha kihívom az ügyeletet tudnak segíteni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kislányom 2,5 éves (bölcsis), pénteken már nem vittem bölcsibe mert fájt a torka hajnalban, utána egyre náthásabb lett. Tegnap délután belázasodott, egész éjjel alig tudtam levinni a lázát 39 fokról, hűtőfürdő segített, de most délben megint belázasodott. Nurofent és Germicid C-t használunk. Éjjel hívtam az ügyeletet, azt mondta a hölgy, hogy a hűtőfürdőt javasolja, ha kijön a doki úgysem ad be neki semmit.

A gyerekorvoshoz csak holnap tudunk menni, de nagyon félek ettől a sok lázas állapottól. Reggel 2x hányt!

2014. nov. 23. 12:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Most alszik, de még mindig melegnek érzem, mindjárt megmérem hónaljban, hogy mennyi!

Köszönöm az érdeklődést!

2014. nov. 23. 14:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor szerencsére rendesek voltak. Ha nagyon nem tudod lejjebb vinni én azért bevinném. Igaz hogy ott is csak lázat csillapítanak de tudnak infúziót is bekötni és kivizsgálják. Remélem azért erre nem lesz szükség. Azért mindenképpen ird meg mi újság.
2014. nov. 23. 15:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha hűtőrfürdővel lemegy, tényleg semmi értelme az ügyletnek, semmit nem fognak csinálni vele. Fiam egy hétig volt 39 fokos lázas. Nem jutott eszembe ügyeletet hívni.
2014. nov. 23. 15:49
 14/17 anonim ***** válasza:
hogy van a lányod?
2014. nov. 23. 17:35
 15/17 anonim ***** válasza:

nem csoda, hogy a germiciddel nem értél sokat.

nem mondták, hogy a korának megfelelő lázcsillapító kell?

2014. nov. 23. 19:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Az én fiam még nincs két éves, de legutóbb már nem germicid c-t, hanem germicidet írtak fel, nurofent meg hőemelkedésre javasolták. Jobbulást a kislánynak.
2014. nov. 23. 20:08
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, h írtatok! Tegnap délután 38,4 majd 37,4 lett a Nurofen hatására, este kapott még Germicid C-t (erre azt mondta az ügyeletes, h a legjobb). Egész éjjel hideg volt a homloka, állandóan keltem hozzá, még mindig alszik!

Ma megnézetjük a gyerekorvossal, megkérdezzük mikor mehet bölcsibe.

2014. nov. 24. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!