Mivel játszik 5-6 éves fiatok?
6 éves lesz februárban a fiam, szinte csak Angry Birds figurákkal, Star wars figurákkal játszik, legritkább esetben épít kockából, favonatozik, legozik, rajzol. Csak a figurákkal babrál. Nem akarom erőltetni, de aggódom, hogy nem fejlődnek így a képességei, melyek szükségesek lennének az iskolához.
Persze gyakran hozom a társast, egyéb játékokat, de nem tudok vele mindig játszani, sokat játszik egyedül. Már az autók sem olyan népszerűek. Más hasonló korú gyerekeknél hogy van ez?
Nem az én fiamról írtál? :)
6 éves lesz a jövő hónapban: napi szinten AB, ezeket is rajzolja...Mellette ő is legózik, épít, rombol.
Az oviban nincs rá panasz, ügyes.
tudsz küldeni linket az AB-ról? annyian mondják meg írjátok, hogy a fiatok szereti, én meg azt se tudom mi az, tök ciki :S
enyém még mindig autó... szeret legozni, tök jó F1-es autókat épít legoból (nincs se olyan legonk, se rajzunk, maga találja ki), az emberek színek szerint öltözteti ahogy a F1-ben is, most nagy függő, mert apja nézte, ő meg szurkolt vele :)
szeret rajzolni, persze autókat rajzol... HW-es pályákat autókat imádja, azokkal is tök jól elvan, összerakja, szétszedi, átépíti.
esténként társasozunk, leginkább az autós társasokat szereti, de a Hotel most az egyik kedvence, persze nem úgy játszunk vele ahogy kell, lazábban vesszük a szabályokat :)
azonkívül az alkotós dolgokat szereti ahol vágunk, ragasztunk, ezekre mindig vevő. neten nézem ki, most pl. sünit rajzoltam neki, ő meg pici faleveleket ragasztott rá, tegnap matricákat gyártottunk ragasztós papírból :D
Nálunk Batman mánia van. Ő is szerepjátékozik a figurákkal. Most előkerült a lego, de az is úgy hogy én építek, ő figurázik. :)
Karácsonyra pedig lego batmant kért.
Ritkán társasozik, vagy angry birds-özik. Rajzolni nem szeret. Időnként előkerül a fa vonat szett.
Szerintem próbáld meg legóba, vagy kockázásba belevonni a madarakat. :) Akár építhet nekik házat, titkos bunkit, lerombolni való építményeket, - legóból autót, vagy simán autót, amivel fuvarozza az angry - ket, stb. Ne haragudj, hogy ha nagyon buta dolgokat mondtam :( Nekem még nincs gyermekem, de többször volt, hogy vigyáztam, ezáltal játszottam is ilyen korú kisgyerekekkel :) Tudom, hogy az Angry - k nem ilyen babázós játékok, de nekem csak ilyen "gagyi" dolgok jutottak eszembe, amivel belevonhatnátok a madarakat is, de még is van egy kis plusz benne.
Nem tudom, hányadik válaszoló, de valaki kérdezte, hogy kik / mik azok az AB - k! :) Az Angry Birds - ök azok a mérges madarak. Telefonos játék, annyi a lényege, hogy mindegyik dühös madárkának van egy - egy különleges képessége ( az egyik osztódik ( kék ), a másik robban ( fekete ), stbstb ) , ezekkel a különleges képességű madárkákkal pedig le kell rombolni az alkotó által, általában fából, vagy jégből felállított várakat. :) Ezeket a "várakat", de inkább építményeket zöld malacok őrzik, ezeket a malacokat kell kiütni, és elpusztítani a teljes várukkal együtt. Szerintem klassz játék, nem is olyan egyszerű egy - egy pálya :)
TESCO - ban lehetett kapni egy ideig, egy akció által Angry Birds figurákat kapni.
3. vagyok. a tesco plüssökre emlékszem, de nem tudtam, hogy van más is. aha, mondjuk enyém nem telefonozik, biztos ezért nem tudtam, hogy mi is ez :)
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!