Elmentek a fiatok után 400km-re, ha országos döntőt játszik?
Figyelt kérdés
7 éves és kosarazik. Jövő hétvégén lesz az országos döntő és néhány szülővel akarjuk kísérni a csapatot. Kocsival mennénk péntek-szombat-vasárnap lennénk ott. Az egyetlen dolog ami miatt gondolkodunk az a pénz. De a fiúknak biztos segít egy szülőkből álló "szurkolótábor" és ez nem egy mindennapi élmény lesz nekik. Szerintetek menjünk az apukával vagy ne?2010. máj. 28. 14:22
1/6 anonim válasza:
Én elmennék, ez a gyereknek hatalmas élmény, biztosan csalódott lenne, ha nem látnám, hogy milyen ügyes:) Szerintem menjetek, keressetek olcsó szállást - kiadó szobát, úgy is tudtok spórolni.
2/6 anonim válasza:
én mennék.Vannak dolgok az életben amit pénzel nem lehet megváltani.ilyenek ezek az élmények amik együtt tudunk megélni velük.Én mennék.biztos van olyan amiről egy kicsit le tudtok mondani,hogy ne legyen olyan húzós.egy ilyen eseményen ott kell lenni.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is menjetek el. biztos találtok valami olcsó szállást. A fiatok is nagyon örülne gondolom ha ott lennétek. Jó szurkolást!
4/6 anonim válasza:
Szerintem menjetek. Tuti jól fog esni a fiatoknak. Anno a férjem is versenyzett (ő bringázott) és sehova nem kísérték a szülei, pedig sikeres volt. És ezt bizony ma is a szemükre veti, hogy bizony jó lett volna, ha ők is vele vannak.
5/6 anonim válasza:
Én biztos elmennék :) Bár nem vagyok valami pénzes, de biztos megoldanám valahogy.
6/6 anonim válasza:
Így van, menjetek el mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!