Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pedálos kerti traktort vagy...

Pedálos kerti traktort vagy gokartot vennétek 2,5 éves fiúnak? Melyik hogy vált be?

Figyelt kérdés
A fiunk eléggé traktormániás, viszont úgy gondoljuk, hogy a gokarttal jobban, gyorsabban tudna menni, strapabíróbb is, mint egy műanyag traktor.

#gokart #pedálos traktor
2014. nov. 20. 10:48
 1/7 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok, ilyeneket nézegetünk:

[link]

[link]

2014. nov. 20. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Mekkora a fiad? A gokarthoz hasonló (ugyanez a típus, csak régebbi) van a szomszéd gyereknek, szerintem elég nagy. Állítható az ülése, 7 évesen is simán használja. Szerintem még korai.

Pedálos eszközt amúgy tud hajtani?

2014. nov. 20. 10:55
 3/7 A kérdező kommentje:
2,5 éves, kilencvenpár cn magas. Ezeket a kisebb gokartokat már ajánlják 90 cm-től, 3 éves kortól, szóval szerintem hamar megtanulná hajtani. A traktort is ugyanúgy pedálozni kell, szóval ebben nem látok különbséget. Inkább azt nem tudom, melyiket élvezné jobban: a gyorsabb tekerést, vagány kanyarodást a gokarttal, vagy a tolólapozást-utánfutóba pakolászást a lassabb trakival.
2014. nov. 20. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindkét fiamnak és kisbarátainak mikor itt vannak nállunk a peedálos traki jön be jobban...a gokartot kb soha nem veszik elő!

A traktor platójába imádnak pakolgatni ha megyünk sétára vele(pl:gesztenye,falevél,kavics vagy itthon a kertbe homok lenyírt fű)de van olyan is hogy a 4,5 éves fiam húzza a platóba a 2 éves öccsét!

Én a traktorra szavazok,többrétűen lehet vele játszani!!!

2014. nov. 20. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:

enyém 1 évesen kapott traktort, 2 évesen gokartot.

1,5 éves korától játszott a traktorral, leszedtük a pedált és úgy használta :) következő nyáron, 2,5 évesen már tekerte. azutáni nyáron meg már nem érdekelt, kicsi volt neki, nem tudta hajtani.

gokart van, de minek? most 5 éves, még mindig nagy is neki, nehéz is tekerni mert vízszintesen van a pedál, nem is tetszik neki, nem is gyors...

2014. nov. 20. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!Nálunk az én kisfiamnak,és a bátyámék kisfiának (egyidősek)is van olyan Class traktorja,mint amit belinkeltél. Nagyon imádják,és nem tudják megunni. Állandóan "dolgoznak" vele. :) Tavaly előtt karácsonyra kapták,akkor voltak 2,5 évesek. A traktor azóta is bírja a strapát,nincs elrepedve sehol,az ülése állítható,így még szerintem jövő nyáron is simán nyüstölhetik. :) Elhiheted,hogy nem kímélik,mennek vele,mint egy versenyautóval...árkon-bokron keresztül :)

A kérdésedből azt érzem,hogy inkább gokart-ot vennétek, ha hosszú utakra akartok menni vele,akkor lehet az a célszerűbb,de ha melyikkel tud többféleképpen játszani,akkor a traktor a nyerő ...szerintem ;)

2014. nov. 20. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:
29 hós fiamnak traktort vettünk, de korai volt még, nem tudja tekerni és mindig feldühíti. Így elraktam jövő nyárra :) Alacsony is hozzá és nehéz is tekerni, de amúgy jó ajándékötlet.
2014. nov. 20. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!