Ti vennétek temetésre egy majdnem 4 éves és egy másfél éves gyereket?
Nagymama temetése lesz, és apuka azt szeretné, ha a két gyerek is ott lenne.
Vélemények? Valaki volt hasonló helyzetben?
nem!
engem vittek és azt a következtetést vontam le a saját gyerekkori tapasztalataimból, h egy gyerek számára megterhelő: ha nem éli át(nevetgél, nem áll fegyelmezetten), az a baj, mert ez zavarja és kizökkenti, ne adj' isten megbotránkoztatja a felnőtteket, ha átéli, akkor meg az, mert számára még feldolgozhatatlan a halál gondolata.
nem! enyém is 4 éves volt mikor levestette imádott mamáját :(
természetesen nem vittük a temetésre, nem tudott volna mit kezdeni ezzel az egésszel, íg yis nagyon maga alatt volt. Ő csak annyit tud, hogy felköltözött Jézuskához a mennybe a szüleihez, mg most se tudja, hogy csak a test itt marad. ezert nem vittük 5 évesen se a papa temetésére :( viszont ekkor már a torra velünk jött.
1,5 éves meg még nem tud viselkedni mert kicsi hozzá, nem hiszem, hogy őt képesek lesztek szórakoztatni miközben búcsúzni próbáltok
Köszönöm szépen.
Barátnőmékről van szó, és agyon meglepődtem, hogy a férje vinni akarja a gyerekeket. Én felajánlottam azt is, hogy ha kell, akkor én kihagyom a temetést, és vigyázok a gyerekekre. De apuka hallani sem akar róla. Pedig szegény barátnőm is mondta, hogy akkor ő nem fog tudni a férje mellett állni, mert a kisebb gyereket 3 percre nem lehet lekötni. Remélem meg lehet addig győzni még valahogyan.
Unokahúgom 5,5 éves volt anyukám temetésén, emlékszem, ő is meg volt szeppenve a sok síró, fekete ruhás ember láttán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!