1/6 anonim válasza:
Kisfiamnak van,es nagyon szereti...az udvaron tartjuk,de neha be kell hozni a hazba is :),amikor rossz az ido,,es nem lehet kimenni.O lassan masfel eves,de meg nem tud mit kezdeni a pedalokkal,a labait felteszi rajuk,de nem hajtja magat.Szamolj azzal,hogy te kell majd toljad.Kisfiam nagyon elvezi :).Nekunk ilyen van meg,amivel mar nagyon jol elboldogul,es szaguld vele a szoban keresztul,ezt is nagyon szereti :
2/6 A kérdező kommentje:
Ja, ez a bébitaxi. Ilyen van neki is, már megy is vele, a lábával tolja magát. De ez a másik linken szereplő traktor nagyobb...
2012. ápr. 2. 14:34
3/6 anonim válasza:
Igen,nagyobb a mi traktorunk is,epp ezert meg nem nagyon boldogul el vele,mert alig eri el a labaval a foldet,es nem tudja magat hajtani...
4/6 anonim válasza:
Az én kisfiam 22 hónaposan kapott hasonló traktort, de még akkor sem tudta tekerni, bár nagyon tetszett neki már akkor is. Most a kistesó 16 hónaposan már felül rá, de még a lába sem ér le róla, így inkább dobnak használja, vagy csak "szerelgeti". Szerintem még korai neki.
5/6 A kérdező kommentje:
Ugye? szerintem is korai, de a mama szeretné neki megvenni!
2012. ápr. 2. 14:50
6/6 anonim válasza:
nem engedném így utólag!
enyém is kb 15 hónapos lehetett mikor kapott a mamától.
most 2,5 éves, most már tudná használni, de már megunta :(
nagyon bánom, hogy akkor nem tettem el :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!