Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennétek már ilyet 13 hónaposnak?

Vennétek már ilyet 13 hónaposnak?

Figyelt kérdés

Pont nem az a szülő vagyok aki ezt erőltetni vagy siettetni akarná, csak gondoltam már most jó móka lehetne neki...

2fürdőnk van és ahol a kád van ott van rögtön mellette a wc...gondoltam rátennénk, le sem kéne szedni mert mi inkább a másik wct használjuk

és fürdés előtt lehet jó mókának tartaná hogy fel le mászkálhat rá

Azért pont ez, mert 2 lépcsős és lehet sima bilinek is használni

[link]

Korai még?Nem azt várom, hogy holnap már rendeltetés szerűen használja, csak úgy játékból, hátha megtetszene neki:D

Várjak még?Mik a vélemények?

2011. jan. 3. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Én megvenném, nembaj ha nem tudatosan használja de legalább ott van és ha van kedve ráül, késöbb könnyebb lesz rászoktatni mert nem lesz neki idegen.
2011. jan. 3. 11:43
 2/9 A kérdező kommentje:

na ettől félek még, hogy nehogy összezavarjam vele

hogy ez egy jó móka, játék aztán ha már kellene használni mégannyira sem használná, mintha újdonságként bilizne...

köszi a választ

2011. jan. 3. 11:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Jól érzed, hogy felesleges még! Sőt 1 évesen szerintem leesne, nem tud még lépcsőzni szerintem
2011. jan. 3. 11:45
 4/9 A kérdező kommentje:

"sajnos tud"

a pelenkázó polcos simán felmászik rá, illetve az összes polcos szekrényre felmászik

pont ezért gondoltam

2011. jan. 3. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jó móka de még korai nekem is 1 évesem van, megkérdezhetem mennyi ennek az ára mert én is szeretnék később?
2011. jan. 3. 11:47
 6/9 A kérdező kommentje:

7 ezer újonnan eddig a legolcsóbb vaterán-teszen

keresgettem ugyan ilyet de csak drágábban van

használtan nem találtam még

van másfajta 1 lépcsős, meg csak szűkítős azok használtan olcsóbbak, de nekem az annyira nem tetszik

meg kimondottan ez a kétlépcsős tetszett meg

2011. jan. 3. 11:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Én inkább a bili párti vagyok, de még nekünk is van még fél évünk tavasz-nyárig (akkor lesz másfél éves, én akkor kezdem majd)

Ez meg azért nem tetszik még, mert ha fel is tud rá mászni (a fiam is imád lépcsőzni anyósoméknál) ilyen kis helyen, ráadásul egy lukkal a közepén hogy tud befordulni hogy rendesen ráüljön. Nekem ez még olyan, és szerintem sokáig is olyan marad, hogy én ültetem rá a gyereket, akkor meg elég egy sima wc ülőke is, nem kell hozzá létra.

Én "mókából" nem kezdeném el, ahogy te is írtad, nehogy később is mókának vegye. Mondjuk én evésnél sem játszom a kajával vele, nálam ez kb. ugyanaz a kategória. De mindenki másképp csinálja... :o)

2011. jan. 3. 12:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom a nagymamám hogy csinálta, (sajnos már nem él - ő nevelt, mert édesanyám hajnaltól estig dolgozott), de én 1,5 évesen szobatiszta voltam, a bilit teljesen egyedül használtam, ezt még a szomszédok mesélték. A lányom áprilisban lesz egy éves, én a nyáron megpróbálnám a bilire szoktatást, de ha nem megy, nem eröltetem. Azt gondolom, hogy ezek a jó pelusok nem teszik tudatossá a dolgokat, ezért leszoktató pelussal és pelus nélkül fogom megpróbálni. Szerintem több segítség kell, ebben a korban annál, hogy felmászik és ráül.

Bocs ez csak elmélet.:)) Nekem sincs még sok tapasztalatom.:)

Jó babázást!

2011. jan. 3. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe pont azért nem vennék még, mert játéknak használná és nem rendeltetés szerűen. Az én lányom is imád lépcsőzni, de csak a felügyeletemmel lépcsőzhet. Ha ilyet kapna, akkor mindig ott lenne a wc körül, felmászna rá és pancsolna a wc-ben, állandóan ott kéne vele lennem és leintenem, hogy ne nyúlkáljon bele. Csak hisztizne hogy nem játszhat vele. Épp ezért felesleges lenne még venni ilyet, amit megtiltunk hogy használjon.
2011. jan. 3. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!