Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vegyek új, nagyobb kiságyat?

Vegyek új, nagyobb kiságyat?

Figyelt kérdés
Kisfiam 15 hónapos. Jelenleg hagyományos rácsos kiságya van 120*60 cm-es. Olyan érzésem van, mintha már kénylmetlen lenne neki. Vagy a lába vagy a keze mindig kilóg alvás közben. Sokat is forgolódik, sokszor keresztbe fekszik benne a fejrészhez nyomódva. Bár ha köztünk alszik, akkor is álmába felkúszik a fejtámlához és annak nyomódva alszik. Érdekes. Kimászni még nem tud belőle, de már próbálkozik kicsit. Kérdésem az lenne, hogy vegyünk neki nagyobb rácsos ágyat? Ha jól láttam vannak 140*70 cm-esek és át lehet őket alakítani a későbbiekben heverővé is. Egyből heverőt venni még korai. Az én kisfiam tuti leesne, kiesne belőle még leesés gátlóval is.

2014. nov. 20. 00:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha az új ágy is rácsos megoldású lenne,akkor ne vedd meg.Inkább olyan ágyat vegyél ahonnan a gyerek balesetmentesen le tud mászni,ha pisilni kell neki.A heverő elé lehet tenni párnákat,plédeket.A kis örökmozgók nagyon hamar megtanulják hogyan másszanak le és fel az ágyra:/bútorra,hűtőre,kis ágy tetejére..stb
2014. nov. 20. 03:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Új rácsos ágyat én se vennék. Pár hónapot még kihúztok ebben, aztán vegyetek heverőt neki leesésgátlóval és kipárnázod az ágy előtt. Nálunk is mindig felkúsztak a fejtámlához, aztán apuka fejét rúgdosták, hozzám meg hozzámbújtak a buksijukkal. :)
2014. nov. 20. 08:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk leesésgátlós ágy van. Miután gyártattuk, középre is tetettünk egy betétet, amit ki lehet venni. Egyébként simán átmászik rajta. Ő is rengeteget forgolódik, de ebből kiesni nem tud. Körben a támlán van egy szivacsréteg, hogy ne koppanjon. Egy éves korában vettük, most 16 hónapos.
2014. nov. 20. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!