Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vándorhere, vagy csúszóhere 3...

Vándorhere, vagy csúszóhere 3 és fél évesnél? Megúszhatjuk a műtétet?

Figyelt kérdés
Leszalltak a herei,de a jobb oldali csuszkal,van,hogy ki tudom tapintani a lagyekaban. Az orvos gyereksebeszhez kuldott,kicsit felek. A gyerekem meg szo szerint orjong ha felvezetem a temat,hogy orvos,megmutatjuk a golyszlikat,hogy minden rendben van e.Persze koranak megfeleloen,mielott leugatja valaki a fejem. El sem tudom kepzelni,hogy vinnek be a mutobe,szerintem iszonyu tores lenne neki. Tudom,hogy a mutet fontos,de olyan ideges es tanacstalan vagyok. Megoldodhat meg az a problema? Tapasztalatokat irjatok legyszi.

#műtét #here #csuszohere #vandorhere
2014. nov. 19. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne tudom, hogy apa vagy anya vagy-e, de ebből a bolhából miért kell elefántot csinálni ? A jobboldali here eleve feljebb van. ilyen kisgyerek korban sokunknak mászkált fel, le, főleg a hőmérséklettől függően. A lágyékcsatorna nem záródik be olyan hamar ill. a here mérete nem nő olyan gyorsan, hogy ne lehetne negyedévente, félévente egyszer otthon a szülőnek vagy a növekedésben levő gyereknek magának ellenőrizni, hogy lenn van-e a jobboldali ill. visszatolható-e a herezacskóba.
2014. nov. 19. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:

a gyerek azért ideges, mert te az vagy, érzi rajtad..

nyugodj le, ha műteni kell z az ő érdeke, ráadásul rutinbeavatkozás.. veddtermészetesnek, a gyerek is annak fogja venni

2014. nov. 19. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:

ahogy az előző mondja, ennyi idősen azt se tudja hogy azok mik

ha több! orvos is egyetért abban, hogy műteni kell, akkor az a gyerek érdekeit szolgálja

részletesen kérdezd ki az orvost mi van ilyenkor, mire lehet számítani, szerinte megoldódik e ez magától, meddig szabad vele várni, ha nem

és több orvostól is, na csak egytől!

2014. nov. 20. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!