Anyukák, mennyit tudtok/fogtok költeni karácsonyra? Hány gyereketek van?
Kb. 10000ft gyerekenként,a lányomnak(6,5 éves) vettünk egy My first sudoku játékot,kap még egy táncszőnyeget,meg vettem egy csomó gumikarkötőhöz gumit.Anyukámtól egy Találd ki extra társast kap,tesóméktól ,és a párom tesójéktól nem tudom mit kapnak.
A kisfiam (2,5 éves) távirányítós autót,korának megfelelő puzzlet,fejlesztő játékot,gyurmát.A többiektől nem tudom mit kap.
tök jó,hogy le vannak pontozva akik nem költenek legalább egy havi keresetet a gyerekük ajándékára... :)
9-es
A Fakopáncsban tervezek venni a fiaimnak játékokat.
A nagy 3,5 éves, neki ilyet:
Ma láttam a Tesco új játékkatalógusát, ott láttam egy garázs/városrész szettet, azt hiszem, az lesz még mellé.
A kicsinek is a fakopáncsból tervezek kisebb autókat venni, de vele bajban vagyok, mert a nagytesóról sokféle játéka van és a születésnapja is januárban lesz.
Az biztos, hogy könyvek lesznek mind a két ajándékkosárban, az Ulpius-háznál tök jó akciók szoktak lenni, akár a boltban, akár a webshopban.
Nem szoktam értékhez kötni, inkább igyekszem olyat kinézni, amiről tudom, hogy biztos tetszeni fog neki. Azért persze, kisebb vagyont nem költünk. :)
1 gyerekünk van, neki úgy 6000 forint volt az ajándék, amit tőlünk kap. 3 hónapos lesz akkor, neki nagyon nem lehet mit venni, így is van már egy halom játéka, amivel még nem tud játszani. Két játékot kap, az egyik a kézügyességét fejleszti, a másik pedig csörög-zörög és tudja majd rágcsálni, amikor jön a foga.
A szűk családban van még két kisgyerek, nekik összesen 8000 forint körül volt az ajándék. A 6 hónapos fejlesztőjátékot kap, az 5 éves pedig memóriajátékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!