Milyen meséket néznek szívesen a Gyerekeitek?
4 éves:
Tom és Jerry, Mr. Bean, Noddy, Thomas, Hüvelyk Panna. Nagyjából ezek.
Az újfajta, rémisztő fejű (japán módi) meséket nem is lenne hajlandó, még a magyar népmesék is ijesztő neki, nem nézi.
3 éves lány: Dóra a felfedező, Elmo világa, Pampalini, Barney és barátai
Ha véletlen hétvégén meglát valami japán szörnyűséget, akkor ő kéri, hogy kapcsoljuk a csúnya meséről valami jóra! Szóval fentieket engedem, korlátozással.
Hát, szerintem a Mr Bean is ijesztő fejű. Az én lányom buta bácsinak hívja, és elkapcsoltat, ha az van. Egyébként a Minimaxon is rengeteg idióta mese van, ahhoz képest, hogy az az egyik leggyerekbarátabb csatorna. Ráadásul kiszámíthatatlan, sokszor egy bájos, kedves kis mese után beraknak egy Animániát, vagy Inamit...vagy ilyesmit.
Nekem 4 éves a lányom, ha TV-zik, akkor inkább DVD-t néz: Kockás fülű nyúl, Mekk Elek, Csip-csup csodák, Varázsceruza...stb.
Erről az oldalról sok szelíd mesét le lehet tölteni, nagyobbaknak valót is (innen szedtem le a Mekk Eleket és a Csip-csup csodákat is) :
A fiam 2 évesen : Nemo, Toy Story, A legelő hősei.
Aztán minden, ami jött sorba. Tom és Jerry, Scooby, stb.
2,5 éves lány: Mickey egér, Micimackó, Manny, Tesz-Vesz város, Hupikék törpikék, Bajkeverő majom, Mini mentők.
Cartoon Networkos borzalmakat nem is ismeri.
A Dórát pedig inkább elkapcsolom, a rettenetes angolja miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!