Hogyan szoktassam le a lányomat az éjszakai bepisilésről és az éjszakai pelenkáról?
Figyelt kérdés
este mindig kakóval alszik el és többször felkel éjjel inni.márciusban lesz 3 éves.mostanában már éjjel 2-3szor is tisztába kell tennem.próbáltam megpisitetni ha felkel inni de akkor sosem kell neki.az esti kakaót nem tudom elvenni tőle mert akkor vizet vagy teát kér.mit csináljak?????2007. okt. 26. 15:24
1/6 anonim válasza:
Szia! szerintem este nem kellene tisztába tenni márha csak pisilésröl van szó,mert akkor lehet hogy hamarabb rá jönne milyen jó pelus nélkül,a másik hogy próbáltad e már hogy nem adsz rá pelenkát hanem pelus nélkül fekteted le aludni ,macerás az éjszaka (és az ágyat is lekell elöte fedni vizhatlan lepedövel ,lehet kapni a boltban)de lehet hogy hatásos lenne és egy idö után ha felkel ráülne a bilire.Lehet nem segitettem sokat ,de hátha.Remélem sikerül:)
2/6 anonim válasza:
Szia!
A kérdés az hogy mikor szokott le a nappali pelusról azért mert az én gyerekeimnek is kb 3 honap kellett a nappali szobatisztaságtól számitva hogy éjjel is vissza tudják tartani. Neki is meg kell szokni azt hogyan kell visszatartani. Én semmit nem eröltettem. Attól kezdve amikor már nem pisilt be éjjel a pelusba fokozatosan nem adtam rá. Ez az egész egy nagy türelemjáték. Sok sikert és kitartást kívánok.
3/6 anonim válasza:
Szia!Az én lányom már majdnem négy éves volt,és este még mindig pelenka kelett rá,mert ha nem adtam rá tuti bepisilt.Aztán egyszer ő is,meg én is elfeledkeztünk az esti pelusról,és láss csodát nem pisilt be többet éjszaka.Persze még ma is-már 5 éves múlott-előfordul hogy becsurrant,de fel is ébred rá,így csak pici megy az ágyba,a többi a wc-be.Nem kell erőltetni,majd úgyis előbb-utóbb érzi hogy mikor van itt az ideje a pelus nélküli alvásnak.Lehet kapni ágyra fóliát,ragd azt a lepedő alá,így az ágy nem lessz olyan,csak gyorsan átcseréled a lepedőt és kész.Lehet próbálkozni,csak ne erőltesd,nem katasztrófa,ha még pelus kell.
4/6 anonim válasza:
A nagykönyv szerint is eltelik ca. fél év a nappali és az éjszakai pelus elhagyása között. Ha ez hosszabb, az sem baj. Még nagyon fiatal a lányod, az is nagy szó, hogy már nappal nem kell neki!! 3 éves koráig nyugodtan várj ezzel, légy türelemmel, teljesen időben vagytok. Szerintem csupán az éjszakai "lazított" állapotban, nem tud még a visszatartásra koncentrálni, de ez idővel megoldódik.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Ha nm is nagy segítség, de ha mosható nadrágpelenkát használsz, jobban érzi, hogy bepisilt, és ráadásul olcsóbb, nem kell kidobni, és a következő gyereknek is jó lehet.
Mi is ilyet használunk fiamnál.
6/6 anonim válasza:
ugyhogy mindig koltsd fel szegenyket 12or(ejjel)pisiltesd meg.....es ezt minden ejjel.....mert csak ugy fog hasznalni a dolog.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!