Az bók vagy sértés, ha azt mondják a kicsit duci fiamra, hogy olyan mint egy jól lakott óvodás?
Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 20:43
11/13 anonim válasza:
Biztos nem sértés,de nem is bók,inkább egy burkolt megjegyzés arra,hogy duci a gyerek,ami nagyon nem egészséges.
12/13 anonim válasza:
Felénk ezt arra használják, aki "jó súlyban van", "masszív", nem kövér, de olyan kis husis, szóval inkább bóknak mondható, de egyáltalán nem sértésnek szánják. Persze, biztosan van olyan is, aki ezt máshogyan értelmezi, a hangsúlyból és a szituációból, szövegkörnyezetből általában le lehet szűrni.
13/13 anonim válasza:
az en kisfiam 2 eves,egyaltalan nem mondanam ducinak,az arca teljesen jokepü-masok szerint is-husis. de mindig is jo evö volt,de nem hurka gyurka sosem. mindig annyi volt a sulya,ami az idealis,ertsd most 2 evesen 88 cm es pont 13 kilo. ez egy teljesen idealis suly,megis szinte születese ota azt mondja,mint egy jollakott ovodas,meg,h milyen massziv gyerek.
En mindig mondom,h nem az nekem nem esik jol,gondolom azert,mert nekem sosem zörögtek a csontjaim,köver se voltam olyan 64 körül 171-hez,de en nem szeretem.
pedig tenyleg nem mondanam ducinak,szoval szerintem ez lelki allpot fuggö,de ha szted duci,akkor csinalj vmit,mert a duci embereket több bantas eri,es Te tudsz ezen valtoztatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!