Szeparációs szorongás ilyen idősen, vagy valami más?
Figyelt kérdés
Kisfiam pár hónapja szinte rám van ragadva. Sehová sem tudok elmenni tőle ami eddig ment. Sír ha kimegyek rakni a kazánra, ha elmegyek wc-re. Mindenért.. Szeparációs szorongásra gondoltam de az pici korban jön elő vagy kisgyermek korbab is lehet? Vagy ez valami más? Esetleg normális? Köszönöm a válaszokat.2014. nov. 17. 11:07
1/4 A kérdező kommentje:
A kora ki marad jövő hónapban lesz 2 és fél éves.
2014. nov. 17. 11:07
2/4 anonim válasza:
Nekem egy 19 hós kisfiam van. Egy pár hete Ő is sír, ha kikerülök a látóteréből, pedig a Nagyinál is minden probléma nélkül ott szokott aludni. Most ez sem megy. Én azt olvastam, hogy két hullámban jöhet a szep. szorongás: az első babakorban /olyan 7-8 hónaois korban/, a második pedig kb. másfél évesen, és ez extrém esetekben eltarthat jóval 2 éves kor utánig is. Úgyhogy lehet, hogy a gyermeked is ebben a cipőben jár épp.
Egyébként pedig bölcsis/ovis? Nem érte esetleg valami új élmény, netalán trauma, amelyet így próbál feldolgozni?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem bölcsis de nemrég derült ki hogy jön a tesó de nagyon örül neki mert már elrakta a "babás játékokat" a tesónak! De lehet ennek ellenére ez jön ki nála?
2014. nov. 17. 11:56
4/4 anonim válasza:
Gratulálok a tesóhoz! Mi is a második gyerkőcöt várjuk, januárra vagyok kiírva. Az én fiam is örül, puszilgatja, simogatja az egyre gömbölyödő pocimat, hát, lehet, hogy valahol mélyen így reagálnak a tesó érkezésére. Pedig én direkt próbálok semmit nem éreztetni Vele, ugyanaz az anya maradtam, aki minden buliban benne van, rengeteget megyünk-játszunk, nem hagyom, higy legyűrjön a fáradtság. Pedig néha nehéz. Lehet, hogy ezt érzik a gyerkőcök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!