Egyéves kisfiam hangosan nevet a semmire. Mit lát?
Figyelt kérdés
Napok óta észrevettem, hogy ilyen tájban (fürdés, vacsora előtt még szundít egyet félhomályban a kiságyban) gurgulázva kacag. Kifigyeltem, áll és nézi a tök üres falat, ugrál és nevet rajta. :D Annyira vicces, de nem tudom elképzelni, mi olyan érdekes a falon. :D :D2014. nov. 16. 19:37
1/9 anonim válasza:
Nem az árnyékának örül? Mert ha ugrál, akkor azt láthatja. De ha te odaállsz mögé, lehet, hogy pont eltakarod a fény útját, így nem látod, ezért gondolod, hogy a semmin nevet.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, nincs árnyék a falon. :) Az ágyával szemközti falat nézi, az üres, még kép sincs rajta.
2014. nov. 16. 19:41
4/9 A kérdező kommentje:
Annyira vicces. :D Pont úgy csinál, mint amikor kukucs játékozunk, vár, néz aztán kacag, megint vár, megint felkacag. :D
2014. nov. 16. 19:43
5/9 anonim válasza:
Az én egy èvesem is ezt csinálja. Bár ő játék közben is, van mikor rám néz és nevet. Szóval ő majdnem mindenen.
Én kicsit aggódom hogy nincs e valami baja.
6/9 anonim válasza:
Pontosan én sem tudom min nevethet, de ilyenkor jövök rá, hogy lenne mit tanulnunk a babáktól. Az a felszabadult boldogság...jaj, de jó is még nekik. :)
7/9 anonim válasza:
lehet valami eszébe jut, vagy várja hogy ott előbukkanjon valami és már izgatott mikor fog történni valami :)
8/9 anonim válasza:
En hiszek abban hogy a gyerekek latjak a szellemeket. A kisfiam is csinalt ilyeneket egesz pici kora ota nezett olyan iranyba ahol senki nem volt es ugy nezett vagy nevetett mintha valaki lett volna ott. Apukam a szuletese elott meghalt. Amikor a fiam mar nagyobb volt pakolgattam a regi fenykepeket es meglatott egy regi kepet apukamrol. A kezebe vette es mondta " Papa, Gabi papa" . Addig soha senki nem beszelt neki rola es semmilyen kepen nem latta addig. Akkor gondoltam csak vissza arra hogy mit csinalt amikor kicsi volt. Nem tudtam massal magyarazni
9/9 anonim válasza:
Nekik még nyitva van a 3.-ik szemük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!