Egyéves kisfiam egész nap keveset eszik! Másnak is van így?
Nagyon félek hogy valami baja lesz, amiért keveset eszik! Reggel megissza a 250ml tápszert! Aztán alszik! Utána ébredés után örülök ha egy kis tejbegrízt vagy épp valami kis kenyeret megeszik! Aztán a déli alvás után ebédet is alig eszik! A délután is ugyan így telik!
Van okom aggódni?!? Mert attól ugyan olyan kis élet vidám! Játszik egész nap! Elvigyem az orvoshoz?! Vagy talán a nagy meleg miatt nincs étvágya?!?
Az én kisfiam is keveset eszik. Nem erőltetem. A napirend szerint mindig leülünk az aktuális étkezéshez. Nasi nincs, de nasi nélkül is néha csak 4-5 falatot eszik.
Szerencsére a gyümölcsöt szereti, és ha tízóraira meg uzsonnára gyümölcsből szépen evett, akkor utána nem tukmálom az ebéddel vagy vacsorával. Ahogy az előttem szóló is mondta, a bőséges folyadékbevitel fontos ilyenkor nagy melegben. Éhen nem fog halni, akármilyen keveset eszik is. Ha meg bágyadt, azt észreveszed, de írtad, hogy mozgékony. Tehát semmi baj, ilyen az anyagcseréje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!