Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak a kislányommal,...

Mit csináljak a kislányommal, hogy aludjon én ne kimászkáljon?

Figyelt kérdés
2,5 éves és most is még mindig fenn van! Állandóan jön ki, kb 1 órája ezt játszuk én meg nem eszek, nem tv-zek, mert akkor ő is akarna! Ötleteket kérek! Van egy kicsi is, aki 8 óta alszik én meg utána órákig küzdök a naggyal. Van, hogy mellé fekszem, de akkor én is elalszom és 11-12 fele kelek ki mellőle, már semmihez sincs kedvem. Próbáltuk, hogy nézhet velünk este mesét, de ezzel csak állandósítanánk a problémát. Gondolom, ahhoz még kicsi, hogy nappal ne aludjon. Már megőrjít, most bezártam és onnan dumál, illetve rángatja a kilincset. :-( Nagyon nem vagyok egy türelmes és olyan dühös vagyok, hogy lassan megpofozom.
2014. nov. 15. 22:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mi a gondod azzal, hogy a férjemmel szeretnénk kettesben is tölteni időt?
2014. nov. 20. 21:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Azzal semmi gondom. Azzal van gondom, hogy a gyereked bezárod.. Szerinted ez normális dolog basszus????? Meg ez a felpofozom. 2,5 éves még csak. Elárulom lesz ez még rosszabb is... Francnak kellett neked még egy, ha eggyel se birsz.
2014. nov. 21. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!