Milyen téli cipőt vettél 2 évesednek? Bölcsibe is ebbe lesz kint az udvaron vagy oda másikat veszel?
Van neki egy D.D. Step bakancsa,egy Elefanten hótaposója és egy D.D Step divatcsizmája.
Ezeket hordja a bölcsibe is.Nem tervezek venni másikat,csak akkor ha szükséges lesz valamiért.
Van neki egy drága, ebben fog járni. Nem teszem félre, mert jövőre úgysem lesz már jó a lábára. Meg mellé vettem egy olcsót olyan esetre, ha valami történne a másikkal.
Egyébként egy Goratex, bélelt magasszárú, fűzős. A másik meg az Aldiból van.
Nem tudom ha csak egy félét veszek, akkor az nem lesz-e túl meleg ha nincs olyan hideg, viszont ha meg havas idő van akkor meg bírni is kéne a latyakot stb. Nem akarok sokat venni, mert anyagilag is..... meg úgyis kinövi.
pl
1 cipője van, ilyen:
Minden szezonra csak 1 cipője van, nem is tudnék másikat venni, meg nem is bölcsis, így nincs is rá szükség.
Vettem egy bakancsot, és vettem egy hótaposót. Egyik akciós volt, de jobb minőség, másik olcsó volt, de azt csak azért vettem, hogyha a másik beázna, vagy akármi.
Gyakorlatilag 8000 ft volt a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!