Mikor veszitek meg a téli cipőt? Milyen fajtát vesztek?
En a hetvegen vettem meg a nagyobbik lanyomnak.
A kicsinek majd december kornyeken. Vagy elkezd jarni, vagy megvarjuk vele a februart, ha a szulinapjan kezdi el.
Remélem csak januárban kerül rá sor :D
Idén januárban vettem a lányomnak Cortina tépőzáras bakancsot a Deichmannban és hordta talán 1 hétig. Épp ma próbáltattam fel rá és úgy tűnik még mindig jó a lábára.
Van egy divat csizmije is,amit hideg,de száraz időben adok rá,ha megyünk valahova. Addig is sportcipőben jár. :)
Én a múlt héten vettem a Lidl-be akciósan magasszárú,tépőzáras,bélelt hótaposó csizmákat a fiaimnak(4,5 és 2 évesek)
3600 ft volt,szuper jó olasz minőség!
Addig míg nincs mínusz meg hó járnak a vastagtalpú átmeneti bakancsukba!
A héten veszem meg a 2 évesemnek a téli bakancsot,meg egy csinibb csizmát.Mind a kettő D.D.Step,csak azt veszek neki,soha semmi mást.Nagyon meg vagyok vele elégedve!
Ezeket néztem ki neki!Bár nem innen rendelem,mert nálunk van bolt a közelben és ott azonnal meg tudom venni. :)
Én is a LIDL-ben vettem a bélelt csizmát, mint az egyik előttem válaszoló.
Szerencsére a tavalyi is jó még rá, ez a 3.600 Ft-os meg jó lesz oviban kintre vagy hasonló. ár-érték arányban tényleg nagyon jónak tűnik.
Tavaly pl. SALUS téli cipőt is vettem, de akármit is mondanak, azok NEM bírják a lucskos, havas, nedves időt (impregnáló sprayvel lefújva sem...és nem is valami bélelt- szóval valami ilyesmi mellé mindenképpen kell egy abszolút vízálló, magasabb szárú hótaposós forma is nálunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!