Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor veszitek meg a téli...

Mikor veszitek meg a téli cipőt? Milyen fajtát vesztek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 10:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mint a 8-as, múlt héten vettem a Lidlben, azóta is abban mászkál otthon a lány, annyira tetszik neki :) szép is!
2014. okt. 27. 13:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi már megvettük a hétvégén, igaz ismerőstől, alig használt, mert a tél végén vették a gyereküknek (kinőtte az előzőt). Ugyan az a deichmannos, amit kinéztem, csak így fél áron volt :)
2014. okt. 27. 21:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Az idén is a Decathlon-ban vettük a téli cipőt a gyereknek. Jóval olcsóbb mint más boltokban, és tartósabb. Debrecenben néhány éve van csak Decathlon, a tavalyi jó tapasztalatok miatt mentem az idén is oda. 5 éves kisfiam is szereti a cipőt amit vettünk neki, és kényelmesnek találja.
2014. okt. 28. 11:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Elefántent vettünk a múlt héten a Deichmanban.
2014. okt. 31. 08:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Múlt héten vettünk mi is neki bakancsot. Nagyon jól bélelt, meleg, bőr bakancs. Linea termék egyébként.
2014. okt. 31. 10:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Hétvégén vettük meg a Hervisben a két nagyobb gyerkőcnek a Kilimajaro hótaposót, a picinek pedig Salust kell vennem, még a héten tervben van az is.
2014. okt. 31. 10:35
 17/19 anonim ***** válasza:

A 3 éves lányomnak ilyen bakancsot vettem 26-osban:

[link]

Az egy éves lányom pedig ilyesmit (2 éve egy kicsit más volt a mintája) örököl a nagytól 21-esben:

[link]

2014. okt. 31. 11:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Csakis Lidl-s!!! Láttam már előttem is többen írták.Sokfélét próbáltam már anno a nagy fiamnál is,márkás drága bakancsokat is.De egy sem vált be annyira mint a Lidl-s bakancsok!Soha nem ázott át,pedig a fiam ki nem került volna egy tócsát sem és soha nem fázott benne a lába!
2014. nov. 1. 20:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekünk a gyönyörű Lidl-s hótaposóban fél óra séta alatt csontig fagyott a gyerek lába, dupla zokiban, melyek közül az egyik szőrös.... Kellett vennem egy újat 8000-ért a Deichmannban, mert ebben nem járhat egész télen. Többet Lidis lábbelit nem veszek és másnak sem tanácsolom.
2015. jan. 5. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!