Beteges a gyerekem?

Figyelt kérdés
Már az agymra megy, hogy betegesnek titulálják a fiam néhányan. Szerintem semmivel sem betegesebb, mint egy átlag kisgyerek. Egy évesen került közösségbe, akkor egy pár hónapig havonta, néha picit gyakrabban volt beteg, főleg náthaszerű vírusfertőzések. Általában egy hét alatt meg is gyógyult. Nyaranta nagyrészt semmi baja. Most már óvodás. Eddig vagy háromszor volt nála hányás-hasmenés, de ezek is egy-két naposak. Láza a bölcsis betegségek kezdetén mindig volt, magas is, de mostanában csak légúti tünetei vannak, ha megbetegszik, maximum egy kis hőemelkedés. Ez valóban olyan sok?
2014. nov. 12. 09:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen szerintem nem. Nálunk is nagyjából így van. A nagylányom idén (szeptembertől) most másodszorra kapta el a szokásos felső légúti megbetegedést, a kicsi aki bölcsis egyszer, meg neki volt egy hasmenős vírusa. Szerintem ennyi idősen ez teljesen átlagosnak mondható.
2014. nov. 12. 10:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Mikor a kislányom bekerült az oviba, kb. úgy voltunk, hogy hét elején ment oviba, közepén már beteg volt. Nagy nehezen a következő hétre meggyógyult, szerdán már megint beteg volt. Szeptemberben kezdte az ovit, és talán olyan májusra "nőtte ki"
2014. nov. 12. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!