Hova érdemes menni játékot venni karácsonyra?
Figyelt kérdés
Nagyker,bevásárlóközpont?Ahol az ár reális,és van választék?Bp.-re gondolok inkább.Konkrét üzlet nevét szeretném kérni.2014. nov. 7. 18:37
1/9 anonim válasza:
Müllerbe! 15. kupon ellenében 15% kedvezmény lesz mindenre.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Első, honnan lehet kupont szerezni?
5/9 anonim válasza:
Galaxy Játék Ázsia Centerben vagy a Régio.Vagy a Tulli.hu megrendeled és érte mész személyesen én így szoktam,mert általában itt a legolcsóbbak a játékok.
6/9 anonim válasza:
Kedves negyedik! Nálunk Győrben a vevőpultról lehet elvenni, de szerinten online is fent lesz, ha még nincs .
7/9 anonim válasza:
Szia!Mi ma voltunk az Auchanban,rengeteg játék van és jó árak is vannak!Esetleg ha meg tudod szerezni a játékkatalógusukat,én is abból szemezgettem!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!
2014. nov. 8. 19:07
9/9 anonim válasza:
Ami igazán kiválasztott játék volt azt mind a jateknet.hu -ról rendeltem a kislányomnak. (most ezt úgy értem, hogy ami nem hirtelen megláttuk és hú jó lenne.) Egyszer volt, hogy tesómék pont jöttek haza Budapestről és akkor szóltam nekik és megrendelték aztán személyesen érte mentek.
Azt hiszem a 11. kerületben van az üzlet.
Mindig összehasonlítottam az árakat, de mikor megláttam hogy volt olyan játék ami közel 2000 (!) Ft-tal olcsóbb volt mint itt nálunk pl. Miskolcon.... hát nem is kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!