Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Játékporszívót szeretnék...

Játékporszívót szeretnék venni karácsonyra, de hol érdemes?

Figyelt kérdés

Tescos is jó lehet? Akinek van és nagyon bejött, hol vette és mennyiért? Olyan 3000-5000ft körül vennék, mert már van másik ajádéka is.

Playskool beszélősünk van, de attól fél :( Viszont az igazit imádja, sír ha takaríás után elteszem :(

2013. dec. 6. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, érdemes a Tesco-ban megnézni. Van egy "Carousel" nevű márka náluk, nagyon jó játékokat gyártanak, én azt a fajta porszívót vettem meg. Színes csillogós konfettik vannak a porszívó átlátszó dobjában, és amikor bekapcsoljátok a porszívót, akkor ezek a konfettik röpködnek benne. Nagyon jópofa. A hangja sem ijesztő. Maga a porszívó piros, úgyhogy abszolút uniszex.

Tavaly vettem, nem tudom, hogy most is kapható-e, húsvétkor láttam, hogy árulták a Tesco-ban.

2013. dec. 6. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja igen, 4e Ft körül volt az ára.
2013. dec. 6. 15:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megnézem! :)
2013. dec. 6. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az Auchanban vettem, 3800 Ft körül volt, jó minőségűnek tűnik a többihez képest, amiket láttam, és árban is jó szerintem.
2013. dec. 11. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!