Milyen gyurmát, zsírkrétát ajánlantok 1,5 éves kisgyermeknek?
SÓLISZTGYURMA!
Ezt használják bölcsiben is, teljesen biztonságos.
Zsírkréta? Én vastag cerkát vettem a fiamnak.
Első vok, csináltam a babámnak só-lisz gyurmát, elmondom először hozzá sem ért, annyira finnyás.:D
Másnap már a mutatóujjával megpiszkálta.
Úgysem fog még gyurmázni. :D
Én vettem gyurmát, a sima iskolait, de a színes fajtát, nem mérgező, de nem szeret vele játszani.
Zsírkrétából a süniset vettem, de vagy eltörik a kezében, vagy nem fog, szóval az sem jött be nálunk.
Papírboltban vettem Centropen Metallic filctollat, szép színei vannak, és sima popsitörlővel bárhonnan eltávolíthatóak a nyomok, kezéről, asztalról stb.
Nekünk nagyon bejött, napi 20 percet is elrajzolgat, firkálgat.
www.tulli.hu ról rendeltem vastag tömzsi 6 szinű zsírkrétát illetve lemosható filctoll készletet. Crayola a márkája.
Ikeában pedig hatalmas iv papirt (hengerben van) igy nem firkál mellé folyton. Mivel még kicsi (nekem mondjuk már 2 éves múlt) jó nagy mozgásokkal szeretett firkálni és mindenképp "kiment" a lapról.
Ez cuki lehet, írtam az enyém sem akar hozzányúlni.
Bölcsiben olyanokat tanulnak vele, hogy hengergetni kell, vagy kis golyót formálni. A nagyobbik fiam a mai napig imádja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!