Hogy vígasztaljam meg? Mit lehet ilyenkor tenni? Hogy nézzek a szemébe?
Van egy 3 és fél éves lánykám. Ha az apja itthon van, még a wc-re is követné, ha hagynánk, megvárja az ajtóban. Ha rajzol, fest, fűz, csak apának. Ha apa itthon van, olyan szeretet van a szemében, amit még soha nem láttam másnál, és a kislányom sem rám, sem másra nem néz így. Valami földöntúli szeretet ez...
Ha elesik, addig sántikál, míg apa meg nem puszilja.
Nos, apa 3 napja elment, nem jön vissza, különváltunk. De az én hercegnőm 3 napja vigasztalhatatlanul sír. Nem eszik, nem akar fürödni. Most is álomba sírta magát. Nem segít játék, mese, süti, még játszóra sem hajlandó lemenni.
Nem én vagyok a szakítás oka, (erről nem szeretnék beszélni), mégis olyan lelkiismeretfurdalásom van. Nem tudom mit csináljak.
8-as vagyok. Látom eléggé lepontoztak, pedig nem rossz indulatból írtam, amiket írtam.
Egyébként én is voltam pszichológusnál a múltkor, mert a kisfiam bizonyos viselkedésével már nem tudtam mit kezdeni, persze én is egy kiegyensúlyozott, boldog gyerekkort szeretnék neki, de úgy érzetem, hogy most ez már túl nőtt rajtam. A doki engem is egy kicsit feltuningolt, erőt adott és persze tanácsot. Egy bizonyos szemléletmód váltást is. (Nálunk az ovival van szerintem gond, bár az ónónők állandóan azt mondják, hogy minden rendben...)
Úgyhogy szerintem jó döntés, hogy tanácsot kérsz egy szakembertől.
Majd írd meg, hogy alakul a helyzetetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!