Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 7 éves kislány 17,5 kg 110...

7 éves kislány 17,5 kg 110 cm. Nem akar enni. Vitacolant adunk neki az sem segít. Nagyon aggódok miatta. Egész nap el van akár egy falat kajával is. Az iskolában sem eszi meg a kaját. Ötletek?

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 15:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Na jó holnap doki. Vérvétel kivizsgálás.Köszönöm mindenkinek!!
2014. okt. 29. 15:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Az hogy fogy, az nem jó sajnos. És érdekes egybeesés, hogy azóta nem eszik, mióta iskolás.... Nem gyanakszol valamire? Persze lehet akár allergia vagy érzékenység is.
2014. okt. 29. 15:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Ártani biztos nem volt. Faimnak volt teljes vv más miatta és minden tökéletes.
2014. okt. 29. 16:59
 14/16 anonim ***** válasza:

vitacolan nem ér semmit ,vérvétel mert lehet vashiányos azt meg lehet kezelni,illetve béress csepet adnék neki ,szereti péksütiket ? ha igen venék neki ilyett uzsonára.

kisebbik fiam is elvolt fél szelet kajával,de 1 hónapja elvitem vérvételre sulyos vashiánya van most karácsonyig napi 100mg vasat szed és utána újra vérvétel hogy lásuk jobb lett e .nekem nagyon oda kell figyelnem hogy egyen és hizon ,mert nagyon vékony az én fiam is .

2014. okt. 29. 17:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Az is okozhat rossz étvágyat, ha kevés a gyomorsava. Erre ritkán gyanakodnak és nem is nagyon foglalkoznak vele, de talán érdemes ebbe az irányba is körülnézni...

Illetve írod, hogy az iskolakezdés óta ilyen... Szóval közrejátszhat a stressz is. Pszichológus esetleg?

2014. okt. 29. 20:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Probaltad mar, hogy te adod a szájába a falatot, akkor elfogadja? Tudom elég furcsán hangzik egy 7 éves eseteben, de ha igy megy, akkor ezt csinálnám. Es ezt is csinálom, mert az en 5 evesem sem hajlandó enni, habár a méretei pont annyik mint a te lányodnak. De egyszerűen magátol lusta vagy nem érdekli az eves, minden más érdekli. Ha etetem akkor eszik. Inkább ez, minhogy üres legyen a gyomra es en is idegeskedjek emiatt.

A másik meg, ha átmenne egy baratnojehez vagy msmahoz, ott eszik? Mert a rosszevo gyerekek más környezetben mindig jobban esznek. Nálunk ez igy van.

2014. okt. 29. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!