Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen frizurája van 3 év...

Milyen frizurája van 3 év körüli kislányotoknak?

Figyelt kérdés

Kislányom most kezdte az ovit, szóltak az óvónők, hogy tűzzük fel a haját, mert játék közben az arcába lóg, dobálja. Vékony szálú haja van sajnos minden csat kicsúszik belőle, állandóan igazgatni kell, hajgumi több csat kell egyszerre, de mindig elhagy egy párat az oviban, csat nélkül jön haza. Már levágattuk a haját olyan fül alatt érő kleopátrásra, de még így is csatozni kell meg hajgumizni.

Mit tegyek? Itt a neten is nézegettem kislányhajakat de nem találtam semmit, fiúsra sem szeretném levágatni emiatt, más kislányoknak olyan szép hosszú hajuk van, már azt is megbántam, hogy levágattuk, mert így sem jó.

Ötletek?

2014. okt. 1. 16:09
1 2
 1/15 anonim válasza:
hússzúra és begumizni lófarokosra? :D
2014. okt. 1. 16:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs frufruja. A homlok fölött lévő hajat becopfozom neki, az oldalsó s tincsekkel együtt a feje tetején, és letűzöm, hogy ne álljon fel.

Vagy két copfot csinálok szintén ezekből a tincsekből.

Szoktunk hagyományos két cofit is csinálni, akkor a homloknál két oldalt egy-egy csatot is teszek bele, a kósza hajszálak ellen.

2014. okt. 1. 16:14
 3/15 anonim ***** válasza:

Ez pl. nem fiús, de nem lógna a szemébe: [link]

Vagy ez: [link]

2014. okt. 1. 16:15
 4/15 anonim ***** válasza:
2014. okt. 1. 18:45
 5/15 anonim ***** válasza:

Ne vágd le neki rövidre, bennem a mai napig megmaradt hogy milyen rossz volt (pont olyan hajam volt, mint amiket a 3. linkelt).

[link]

[link]

[link]

[link]

Olyan sok a lehetőség :)

2014. okt. 1. 19:47
 6/15 anonim ***** válasza:

A legtöbb kisgyerek nem szereti/nem viseli el, hogy mindennap hosszas procedúrákon keresztül jó erősen ("húzósan") be legyen fonva, vagy össze legyen kötve a haja. Egyébként is kiesik nekik, össze-vissza áll délutánra, főleg az alvás miatt.

Nem értem, miért nem aranyos a rövid frizura, tök praktikus, és jól is áll. Egyébként meg a Kérdező írta, hogy a kislánynak minden gumi meg csatt kicsúszik a hajából, mert vékony szálú.

2014. okt. 2. 06:08
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket. Hezitálok még. Kipróbáljuk a fonásokat, a rövid hajon még gondolkodom, köszönöm a rövid hajas képeket, de sajnos nem tetszettek, ha látnék valami jópofát biztos rávágnám ez az! Frufrut nem akarok neki vágatni, mert nem áll jól neki, szebb amikor szabadon van a homloka. És igen minden baja van ha csatoljuk meg gumizzuk, néha már sír, hogy ne tegyünk már bele csatot.
2014. okt. 2. 07:43
 8/15 A kérdező kommentje:
A 4-es válaszoló második linkjében az első frizura na az tetszik, de azt is csatolni kell oldalról!
2014. okt. 2. 07:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Tenyleg szep frizurakat toltottetek fel, en rovidre vagattam kislanyom hajat igaz meg csak 2 eves de o sem birt semmit elviselni a hajaban akkor minek kinozni?
2014. okt. 2. 08:46
 10/15 anonim ***** válasza:
hullámos hosszu haja eleinte ő sem szerete 2 évesen de attol még nem vágatam le neki most négy évesen már nem baj a csat és gumi az óviban de ha kijön az óvibol akkor vagy kiveszi vagy nem itthon nincs begumizva csak szépen megfésülve,probáljki töbféle gumit,vanak kisebb erősebb gumik ,én nem vágatnám le a haját rövidre ha az amugy jol áll neki.és szép .
2014. okt. 3. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!