Milyen frizurája van 3 év körüli kislányotoknak?
Kislányom most kezdte az ovit, szóltak az óvónők, hogy tűzzük fel a haját, mert játék közben az arcába lóg, dobálja. Vékony szálú haja van sajnos minden csat kicsúszik belőle, állandóan igazgatni kell, hajgumi több csat kell egyszerre, de mindig elhagy egy párat az oviban, csat nélkül jön haza. Már levágattuk a haját olyan fül alatt érő kleopátrásra, de még így is csatozni kell meg hajgumizni.
Mit tegyek? Itt a neten is nézegettem kislányhajakat de nem találtam semmit, fiúsra sem szeretném levágatni emiatt, más kislányoknak olyan szép hosszú hajuk van, már azt is megbántam, hogy levágattuk, mert így sem jó.
Ötletek?
Nincs frufruja. A homlok fölött lévő hajat becopfozom neki, az oldalsó s tincsekkel együtt a feje tetején, és letűzöm, hogy ne álljon fel.
Vagy két copfot csinálok szintén ezekből a tincsekből.
Szoktunk hagyományos két cofit is csinálni, akkor a homloknál két oldalt egy-egy csatot is teszek bele, a kósza hajszálak ellen.
A legtöbb kisgyerek nem szereti/nem viseli el, hogy mindennap hosszas procedúrákon keresztül jó erősen ("húzósan") be legyen fonva, vagy össze legyen kötve a haja. Egyébként is kiesik nekik, össze-vissza áll délutánra, főleg az alvás miatt.
Nem értem, miért nem aranyos a rövid frizura, tök praktikus, és jól is áll. Egyébként meg a Kérdező írta, hogy a kislánynak minden gumi meg csatt kicsúszik a hajából, mert vékony szálú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!