Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányotoknak ( 4 éves...

Kislányotoknak ( 4 éves körül) milyen ágya van és hol vettétek?

Figyelt kérdés
A kicsit most akarjuk kiszoktatni a kiságyból. Ő megkapná a nagyobbik lányom ágyát, és akkor a 4 évesnek vennénk egy újat. De tanácstalan vagyok, fenyő vagy ágyszövettel behúzott? Méretben mekkora?
2014. jún. 14. 07:40
 1/9 anonim ***** válasza:
peppa pig ágyat kapott tavaly akkor volt két éves. elég nagy úgyhogy a következő pár évben bőven jó lesz neki. Én szöveteset nem vennék, praktikus szempontból. akármi történik inkább egy matracon kelljen vegyek mint egy egész ágyat
2014. jún. 14. 08:02
 2/9 anonim ***** válasza:
A lányom 2,5 évesen kapott leesés gátlósat, középen tud kijönni. Szövetes, nagyon nem ajánlom. Inkább tényleg matracosat vegyél, azzal lényegesen könnyebb az élet.
2014. jún. 14. 08:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Egy évesen kapta a lányom a leesésgátlós ágyat, most lesz 3,5 éves, és szereti. Amióta megvan, sokkal jobban alszik.

[link]

2014. jún. 14. 08:25
 4/9 anonim ***** válasza:
ikea kura agyat kapott ket évesen,először leesesgatloval használtuk,már nélküle,ez rendes 90x200as méretű ágy,teljesen elégedettek vagyunk vele..én is mkeppen matracosat vennék,jó matraccal,mert a szovetes,ilyen olyan ágyak,azért szerintem nem a legjobbak mindennapos alvasra..
2014. jún. 14. 09:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Kihúzhatós rendes nagy kanapét kapott. Ha jön a Mami, vagy valaki, akkor ott tudnak aludni.

Csak 2 szobába van, ezért fontos hogy hely takarékos, praktikus legyen, meg ha a kicsi nagyobb lesz, együtt tunak aludni.

2014. jún. 14. 09:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Off

1!

Ez felfújható ágy???.

2014. jún. 14. 09:40
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van, a lányom amúgy is nagyon csúnyán alszik és a leesésgátlós ágyból is "ki forogta" magát mindig. Neki csak ez jó,mert erről nem esik le

2014. jún. 14. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó, na ez az amin nem szabad huzamosabb ideig aludni, mert baromi káros! inkább vegyetek egy szivacsot és azt tegyétek le a földre :/
2014. jún. 14. 17:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 2,5 éves korában kapta az új ágyát. Ez egy 140*200-as franciaágy, amibe mi választottunk egy nagyon jó minőségű matracot. A kislányom úgy szeret elaludni, ha odabújik valamelyikünkhöz, és átöleljük. Ezért, hogy nekünk se a földön kelljen térdelni, mert esetleg nem férünk oda mellé, emiatt kapott ekkorát. Bár amilyen pózokban alszik, szerintem dupla ekkorát is kitöltene :-)
2014. jún. 14. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!