Milyen szandált vettetek 2-2,5 éves kislányotoknak?
szia,
igaz én a kisfiamnak vettek, de volt csajos is. Deichman, van Adidas+Nike, előbbi 4,500 Ft, utóbbi 6,000.
Ági
Én a Deichmannban vagy a Humanicban szoktam vásárolni, mert azok vannak közel. De szerintem bármilyen cipőboltban lehet jókat venni. Csak kínait ne vegyél, azt majd oviban ráérsz, játszós cipőnek. Most még nagyon fejlődik a kis lábuk, kell a jó.
Mindenképp olyat vegyél, ami tartja a bokát és van benne harántemelő. Kb. 3-5 ezer körül már lehet jót kapni. És jó, ha tépőzáras, mert azt már a kicsi is tudja kezelni.
Az én lányom most 2,5 éves és ilyen szempontok alapján vettem szandit neki a múlt héten, 4800-ért.
Néztem én is Bobby Shoest, semmi bajom vele, a cipője is oylan volt, de valahogy még azt sem tudom, milyen színűt vegyek.
Van lila, de az lehet túl kötött.
A rózsaszíntől már falra mászok. Tavaly fehér volt, meg a zártabb nyári cipője is fehér.
Humanic-ban múltkor nem láttam semmi jót vagy csak nagyon drágát.
De nem nagyon akarok 5E ft nál drágábbat venn. Még nagyfiamnak is kell szandált vagy valami nyári cipőt vennem.
Szia!
Én is szerettem volna 5.000 Ft alatt megúszni,de a kicsi lányomnak sok próbálgatás után ez volt a legkényelmesebb.
Nem akarok elöl zárt szandált.
Amit kinéztem a Deichmann-ban (4990), abból 24-ig van, és kiderült hogy már 25-ös szandál kell a kisláynomnak, az összes 24-ről majdnem lelóg a lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!